Nieuws

Huis/ bedrijf energetisch reinigen met behulp van de Sethra’s

Mike Pietersen - Sunday, January 08, 2017

De afgelopen 5 maanden hebben de Sethra’s ons lichtveld (onze resonantie) zodanig verhoogd dat wij enkel door ons lichtveld en gegeven Mantra’s in staat zijn om negatieve entiteiten en alle Geopatisch stralingen definitief te neutraliseren en wateraders om te zetten naar een positieve rotatie-vortex.

Uiteraard wordt er dan nog één MX2-Sphere geplaatst om het geheel in het MX2-licht te plaatsen waardoor alles in zijn veld in resonantie zal blijven verhogen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zie hier.

MX2 generator verhoogd naar MX-49

Mike Pietersen - Friday, September 30, 2016

De MX2-generator en MX2-producten zijn wederom op 27-09-2016 opnieuw verhoogd naar MX-49 Niveau, waardoor wij nu van een geheel nieuwe energie mogen spreken.

Deze activaties zijn in de laatste 2 maanden verschillende keren rechtstreeks gedownload door de Sethra’s wezens en andere liefdevolle intelligenties van buiten ons Universum.

De komende maanden zal MX-energie nog astronomisch worden verhoogd en uitgebreidt qua frequentie en boviseenheden. 

Volgens de Sethra’s is de vernieuwde MX2-energie op dit moment de krachtigste healing op Aarde.

Lees hier meer over de generator.

Keylontic Light met Blue Goldstone

Mike Pietersen - Thursday, August 25, 2016

Het Keylontic Light is nu ook verkrijgbaar met Blue Goldstone. Lees hier meer over de werking van het Keylontic Light en neem een kijkje in onze shop.

Nieuw: MX2 Red Goldstone Hangers

Mike Pietersen - Friday, August 19, 2016

Red Goldstone is nu ook beschikbaar!

Goudsteen werd voor het eerst gemaakt door de vroegere alchemisten die eigenlijk hun best deden om goud te maken. Het wordt vervaardigd van synthetisch glas waaraan koperdeeltjes zijn toegevoegd, waardoor het een sterke glinstering meekrijgt. Al vanaf de 16e eeuw wordt deze steen ook in Italië door monniken vervaardigd, die daar op een eigen manier hun wijsheid en liefde in meegeven.

Hoewel deze steen dus door mensenhanden vervaardigd is, heeft de steen een zeer sterk helende werking. De steen kan men vinden in de kleuren roodbruin, donkerblauw, groen en paars. Het type metaal dat gebruikt wordt in het glas, wat bestaat uit kwartszand, bepaalt de kleur van de steen. Rood ontstaat vanuit het gebruik van koper, het blauw komt van kobalt, het groen is van chroomoxide en het paars van mangaan. Iedere kleur heeft een specifieke energetische uitstraling. Deze steen wordt ook gebruikt bij het werken met energie en om andere mineralen op te laden.

Voor meer informatie over deze bijzondere rode Goudsteen en haar mentaal-emotionele en lichamelijke werking download dan deze pdf:

MX2-geenergetiseerde Blue/Red Goldstone

Voor de hangers zie de shop.

Verhoging MX2-energie naar MX4 niveau!

Mike Pietersen - Friday, August 19, 2016

In samenwerking met de buitenaardse lichtwezens is de MX2-energie op 8 Augustus 2016 opnieuw astronomisch verhoogd en opgewaardeerd naar MX4-Niveau.

Vanaf begin 2013 is er een grotere groep buitenaardse intelligenties aanwezig, die zich aan Mike Pietersen bekend maakten via dromen, channeling en automatisch schrift. Deze groep komt van een ras van hydro-plasma wezens, die zich 'Sethra' noemen. Deze liefdevolle, verlichte wezens zijn spiritueel en technisch hoog ontwikkeld.

Dit Sethra-ras is uiteindelijk verantwoordelijk voor MX2-energie en alle MX2 Technologies die hieruit voortvloeien in de toekomst. Met als doel de frequentie, ofwel de trilling van de mens hier op Aarde naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor worden wij als mens in staat gesteld onszelf op alle vlakken te zuiveren en zodoende een hoger niveau van liefde in onszelf te kunnen integreren (bewustzijnsverhoging).

Bij de Sethra’s (lichtwezens) heeft zich sinds kort een andere groep hogere lichtwezens actief toegevoegd en tezamen hebben zij de MX2-energie op 8 Augustus 2016 zó astronomisch verhoogd en opgewaardeerd dat we nu zelfs spreken van de MX4- energie! De verhoging en de diepgang van deze energie is zeer duidelijk te merken. We worden letterlijk opgetild naar een hoger niveau. 

Deze verhoging in energie gaat gelijktijdig ook plaatsvinden in de bestaande MX2 Heliotalic Light Generatoren. Deze zijn namelijk energetisch verbonden met de originele MX2-Generator. De energie gaat zich verspreiden en maakt als het ware contact met de overige MX2 geladen kristallen. Hierdoor kan er de nodige uitwisseling aan informatie plaats vinden om de MX2-energie naar de MX4-energie om te zetten.

Bij dit proces zijn de lichtwezens van het Sethra- ras voortdurend nauw betrokken. De MX4-energie heeft een zeer sterke en doeltreffende uitwerking op het verwerken en loslaten van oude energieën om zodoende steeds meer vanuit het eigen hart te kunnen voelen, denken, spreken en handelen. Ondanks de sterke werking voelt de energie heel warm en zacht aan. We worden als het ware met een liefdevolle doch dringende aai wakker geschud!

Voor meer info over de genoemde producten zie 'producten' onder 'MX2' in het hoofdmenu. Voor bestellingen zie onze shop.

Nieuw: MX2 Blue Goldstone Hangers

Mike Pietersen - Thursday, May 19, 2016

(in 3 maten leverbaar)

In samenwerking met MX2-energie (Kundalini) en Blue Goldstone geeft een heldere geest, een krachtige werking op de 1ste en 5de en 6de chakra en een bijzondere uitstraling vanuit het 7de chakra (verbindingen met hogere frequenties).

De MX2-Blue Goldstone creëert een diepe werking op ons DNA activatie en een krachtige bescherming tegen alle negatieve stralingen aan ons lichaam.

MX2-Blue Goldstone is niet alleen zeer mooi en aantrekkelijk maar heeft ook de hoogste bescherming kwaliteit tot nu toe.

leverbaar Juni 2016

MX2 product energetiseren

Mike Pietersen - Monday, August 17, 2015

Circle of Rotations creëert als eerste in deze branche de mogelijkheid om ook uw eigen product of voorwerp te laten energetiseren met MX2 energie. Bij voorkeur mineralen producten zowel bollen als brokstukken en edelmetalen voorwerpen of houtsoorten beelden kunnen zeer krachtig geënergetiseerd worden door MX2 energie. 

Ook verf schilderijen kunnen zeer krachtig geënergetiseerd worden. 

Je kunt de producten dan bij mij langsbrengen of ze naar me opsturen en ik zal ze met de MX2 generator voor je energetiseren.

Zie ook onze FAQ pagina.

Prijs op aanvraag, zie de shop.


Nieuw: MX2 Keylontic Light

Mike Pietersen - Tuesday, February 03, 2015

Model 1 > Amethist & Bergkristal / Model 2 > geheel Bergkristal / Model 3 > Blue Goldstone & Bergkristal 

Voor meer informatie, ga naar MX2 Keylontic Light

Een systeem dat specifiek gericht is op het verhogen van het trillingsniveau van het lichaam en het spirituele wezen en het verruimen van het bewustzijn op alle niveaus. 

MX2 Heliotalic Light System

Mike Pietersen - Monday, July 07, 2014

Deze nieuwe krachtige liefdevolle energie genoemd MX2 is vanuit hogere Dimensies in Feb. 2014 doorgegeven aan Circle of Rotations. 

Mei 2014 introduceert Circle of Rotations de MX2 productenlijn van verschillende mineralen zoals: Bergkristal & Amethist, en Blue/Red Goldstone dubbele points, Bergkristallen, Citrien, Toermalijn en Blue Goldstone bollen en andere verschillende ontwerpen.

Alle producten worden geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light System ( energieversneller ) waardoor deze hoogwaardige liefdes energie in deze producten oneindig blijft uitstralen. 

Aan de basis van deze nieuwe MX2 Energievorm zit de krachtige Kundalini die via de MX2 niet alleen sterk van onder naar boven wordt geactiveerd maar ook van boven naar onder waardoor er een verticale energie vanuit het hartchakra ontstaat, zodat de Kundalini veilig en zonder problemen de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken. 

De MX2 laat je op een gegeven moment zien dat alles wat je zoekt niet buiten jezelf te vinden is maar dat juist " Het ZELF " is waar je naar op zoek bent.

=================================================================

Circle of Rotations energetiseerd zijn productenlijn met de MX2 Energievorm in hoogwaardige mineralen, voornamelijk Bergkristal & Amethist en Citrien

Wij hebben gekozen voor echte kwaliteit mineralen, zoals Bergkristal & Amethist, Citrien, Toermalijn, en ook Blue Goldstone hebben wij toegevoegd.

Na een lange zoektocht naar het juiste materiaal voor de MX2 zijn we uitgekomen op 4 unieke materialen waarvan er maar 1 echt toepasbaar is.

Zo hebben we gekeken naar glazen producten zoals kristal glazen bollen of gefuseerd kwarts, maar alle soorten glazen producten hebben niet de kracht & potentie om de MX2 volledig in zich op te nemen. Ook kunststof, hout en metaal halen het bij lange na niet om de volledige potentie van de MX2 te kunnen benutten wat bij Bergkristal en Amethist en Citrien & Toermalijn wel het geval is. ( met uitzondering van hoogwaardig kristalglas/mineralen Blue & Red Goldstone )


In de kristal wereld hebben we wel wat winnaars gevonden.

Onder de meer dan 400 unieke kristal soorten die we hebben getest van de zeer zeldzame tot de meer bekendere zijn 4 unieke kristallen uitgekomen.

Deze zijn Anglesite, Apatite, Chrysoberyl en gewoon bergkristal. Het beste kristal is Anglesite, alleen is deze niet te verkrijgen in grote formaten en is het nogal zeldzaam.

Hetzelfde geld voor Chrysoberyl en Apatite. Echter Bergkristal, waaronder Amethist en Citrien ook behoord is dus het product voor de MX2, met in de toekomst zuiver Apatite en eventueel Anglesite hangers alleen deze zullen zeer beperk leverbaar zijn.

=================================================================

*Circle of Rotations geeft de consument de mogelijkheid om hun eigen ( geënergetiseerde ) producten, b.v mineralen of glas/ hout en metalen bollen of Piramides en andere voorwerpen te energetiseren met de krachtige MX2 door middel van de MX2-Heliotalic light systeem.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

MX2 Kundalini Chair

Mike Pietersen - Monday, July 07, 2014

Door middel van de MX2-healing Kundalini chair geheel van koper vervaardigd en door MX-2 energie geënergetiseerd"staande op een plaat van een speciale geometrie en verschillende MX2 halfedelstenen zoals bergkristallen bollen, bevindt u zich in de Vortex (poort) van Moeder Aarde en krijgt men de mogelijkheid om (bewust of onbewust) naar andere dimensies te reizen, waardoor men verbindingen maakt met deze dimensies om in het systeem te integreren. Men kan resultaten verwachten op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en het spirituele lichaam. Tot in het diepste wezen zullen diverse veranderingen plaats vinden. 

Aan de basis van de MX2 energie is de krachtige Kundalini die via de MX2 niet alleen sterk van onder naar boven wordt geactiveerd maar ook van boven naar onder, waardoor er een verticale energie vanuit het hartchakra ontstaat zodat de Kundalini veilig en zonder problemen de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken. De MX2 laat je op een gegeven moment zien dat alles wat je zoekt niet buiten jezelf te vinden is maar dat het juist “"Het" Zelf“ is waar je naar op zoek bent.

MX2-Kundalini chair ( zie foto afbeelding ) bestaande uit: 6 x 20cm Toermalijn/Garnet Sphere & 6 x 17cm Bergkristal Sphere & 2 x 13cm Bergkristal Sphere & 2 x 10cm Citrien Sphere & 1 x 17cm Blue Goldstone sphere & 1 x 10cm bergkristal & 1 x Lapis lazuli - Horus Powerstick. (alle halfedelstenen zijn door MX2 energie geënergetiseerd.) 

De MX2 Energie-vorm

Van boven naar beneden         van onder naar boven    creëert beide stromingen 

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei naar een hoger bewustzijn.
 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Spiritualiteit die door de MX2 Energie (MX2-Heliotalic light grote sprongen maakt.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde & Kosmos.
 • Het reizen door dimensies heen, waardoor nieuwe verbindingen tot stand komen.
 • Verhoging van zowel fysieke als kosmische Boviswaarden. (resonantie verhoging).
 • Hogere Spirituele en Kosmische niveaus te bereiken.
 • Activatie van het derde oog chakra (Helderziendheid) en helder weten.
 • Verwijdering van negatieve energetische implantaten & entiteiten.
 • Kundalini / prana stroming/stuwing vanuit het stuitbeen naar de kruin.
 • Diepe aura & chakra reiniging.
 • Een verbeterde doorstroming van energie en aarding door het gehele lichaam.
 • Het reduceren/neutraliseren van geopatische belasting door de MX2 Energie.

 

Recente Posts

Tags

Archief
Op de agenda

Paranormaal Alternatief Beurs

Datum: 08-04-2017

Paranormaal Alternatief Beurs

Datum: 09-04-2017

Paranormaal Alternatief Beurs

Datum: 27-05-2017

 • testimonal

  As soon as we (my wife and I) first came across the MX2 technologies we were captivated.
  After our first visit with Mike we left feeling uplifted and wearing an MX2 pendant each.
  We felt naked without the pendants, the missing energy when they were not around our necks was obvious.
  After our second visit we came home with a Keylontic Light which we put under our bed and sleep over every night.
  The energy of the house is noticeably lighter. Apart from the energy, they are very pretty - a lot of people notice them around our necks.
  I feel blessed that the MX2 technologies are a part of our lives and we highly recommend both the pendants and the Keylontic Light.
  Mike is doing a great service in the world.

  Adam & Eve Fryer of Theta Elve from Frankfurt/ Germany
 • testimonal

  Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen. 

   
  Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en kan ook sinds het jaar 2000 ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, ongeveer te vergelijken bij de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na de wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam. Na de MX2 behandeling zijn de krampen in de spieren voor bijna 2 weken de helft minder.
  Vooral op spiritueel gebied geven mij deze liefdevolle energie behandelingen, grote inzichten. Inzichten van diepe betekenis, maar ook meer geestelijke energie in mijn totale zijn, degene die ik ben, als geestelijk wezen die zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden.
  Onvoorwaardelijke Liefde..........en dat is MX2 Energie.

  Fred van den Berg te Huissen
 • testimonal

  Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik de grote amethist Powerpoint een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik diverse staten van bewustzijn gewaar. Mijn lichaam voelde eerst heel zwaar aan alsof ik aan de tafel genageld was. Ik wist dat de kundalini was gaan stromen omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte. Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen van de beurs niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan ik was flink geaard, dat gebeurt niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend waren. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar de volgende MX2 sessie.

  Marco v/d Klei
 • testimonal

  Bedankt voor de MX2 Bergkristallen hanger, die ik afgelopen zaterdag in goede staat ontvangen heb. Wat een energie straalt het uit! Zo te zien (als aura-reader) werkt het ook op het Kundalini systeem in de stuit. Blijkbaar lukt het jullie om dit soort kristallen sterk op te laden. Ben benieuwd hoe het praktisch gaat uitwerken.

  Pierre van Eijl te Utrecht
 • testimonal

  Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2 sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt, tevens voel ik me na een sessie opgeladen met krachtige positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid verbaasd van wat er allemaal gebeurt en voorbij gekomen is. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor.

  Stefan Fritsche te Eindhoven
 • testimonal

  Ik wilde even mijn ervaringen in mijn praktijk met de MX2 Generator-model 1 met jou delen.

  De mensen hebben veel meer energie en voelen zich veel beter direct na de MX2 behandeling. 
  Ik merk dat hun negatieve denkwijze veranderd in het positieve denken.
  Ook lost het duidelijk blokkades op, en leren hun eigen ik kennen en kunnen naar hun eigen innerlijke gaan. 
  De cliënten merken duidelijk dat hun bewustzijn ( meer voelen, maar ook meer ervaren) verruimd en dat ze hun eigen liefde meer voelen.
  Het versneld werkelijk onze spirituele groei intens en het lost zelfs karma op zo diep gaan deze MX2 energieën. 
  Ook hebben wij al veel ervaring met de MX2 producten betreffende MX2 hangers en de bergkristallen bollen voor geopatisch stralingen en negatieve energieën. 
  Moet eerlijk zeggen dat deze MX2 energie werkelijk fantastisch werkt.

  Tamara te Maaseik/België