Nieuws

Verhoging MX2-energie naar MX4 niveau!

Mike Pietersen - Friday, August 19, 2016


In samenwerking met de buitenaardse lichtwezens is de MX2-energie op 8 Augustus 2016 opnieuw astronomisch verhoogd en opgewaardeerd naar MX4-Niveau.

Vanaf begin 2013 is er een grotere groep buitenaardse intelligenties aanwezig, die zich aan Mike Pietersen bekend maakten via dromen, channeling en automatisch schrift. Deze groep komt van een ras van hydro-plasma wezens, die zich 'Sethra' noemen. Deze liefdevolle, verlichte wezens zijn spiritueel en technisch hoog ontwikkeld.

Dit Sethra-ras is uiteindelijk verantwoordelijk voor MX2-energie en alle MX2 Technologies die hieruit voortvloeien in de toekomst. Met als doel de frequentie, ofwel de trilling van de mens hier op Aarde naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor worden wij als mens in staat gesteld onszelf op alle vlakken te zuiveren en zodoende een hoger niveau van liefde in onszelf te kunnen integreren (bewustzijnsverhoging).

Bij de Sethra’s (lichtwezens) heeft zich sinds kort een andere groep hogere lichtwezens actief toegevoegd en tezamen hebben zij de MX2-energie op 8 Augustus 2016 zó astronomisch verhoogd en opgewaardeerd dat we nu zelfs spreken van de MX4- energie! De verhoging en de diepgang van deze energie is zeer duidelijk te merken. We worden letterlijk opgetild naar een hoger niveau. 

Deze verhoging in energie gaat gelijktijdig ook plaatsvinden in de bestaande MX2 Heliotalic Light Generatoren. Deze zijn namelijk energetisch verbonden met de originele MX2-Generator. De energie gaat zich verspreiden en maakt als het ware contact met de overige MX2 geladen kristallen. Hierdoor kan er de nodige uitwisseling aan informatie plaats vinden om de MX2-energie naar de MX4-energie om te zetten.

Bij dit proces zijn de lichtwezens van het Sethra- ras voortdurend nauw betrokken. De MX4-energie heeft een zeer sterke en doeltreffende uitwerking op het verwerken en loslaten van oude energieën om zodoende steeds meer vanuit het eigen hart te kunnen voelen, denken, spreken en handelen. Ondanks de sterke werking voelt de energie heel warm en zacht aan. We worden als het ware met een liefdevolle doch dringende aai wakker geschud!

Voor meer info over de genoemde producten zie 'producten' onder 'MX2' in het hoofdmenu. Voor bestellingen zie onze shop.

Reacties

Recente Posts

Tags

Archief
Op de agenda

Paranormaal Alternatief Beurs

Datum: 24-11-2018

Paranormaal Alternatief Beurs

Datum: 25-11-2018

 • testimonal

  As soon as we (my wife and I) first came across the MX2 technologies we were captivated.
  After our first visit with Mike we left feeling uplifted and wearing an MX2 pendant each.
  We felt naked without the pendants, the missing energy when they were not around our necks was obvious.
  After our second visit we came home with a Keylontic Light which we put under our bed and sleep over every night.
  The energy of the house is noticeably lighter. Apart from the energy, they are very pretty - a lot of people notice them around our necks.
  I feel blessed that the MX2 technologies are a part of our lives and we highly recommend both the pendants and the Keylontic Light.
  Mike is doing a great service in the world.

  Adam & Eve Fryer of Theta Elve from Frankfurt/ Germany
 • testimonal

  Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen. 

   
  Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en kan ook sinds het jaar 2000 ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, ongeveer te vergelijken bij de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na de wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam. Na de MX2 behandeling zijn de krampen in de spieren voor bijna 2 weken de helft minder.
  Vooral op spiritueel gebied geven mij deze liefdevolle energie behandelingen, grote inzichten. Inzichten van diepe betekenis, maar ook meer geestelijke energie in mijn totale zijn, degene die ik ben, als geestelijk wezen die zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden.
  Onvoorwaardelijke Liefde..........en dat is MX2 Energie.

  Fred van den Berg te Huissen
 • testimonal

  Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik de grote amethist Powerpoint een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik diverse staten van bewustzijn gewaar. Mijn lichaam voelde eerst heel zwaar aan alsof ik aan de tafel genageld was. Ik wist dat de kundalini was gaan stromen omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte. Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen van de beurs niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan ik was flink geaard, dat gebeurt niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend waren. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar de volgende MX2 sessie.

  Marco v/d Klei
 • testimonal

  Bedankt voor de MX2 Bergkristallen hanger, die ik afgelopen zaterdag in goede staat ontvangen heb. Wat een energie straalt het uit! Zo te zien (als aura-reader) werkt het ook op het Kundalini systeem in de stuit. Blijkbaar lukt het jullie om dit soort kristallen sterk op te laden. Ben benieuwd hoe het praktisch gaat uitwerken.

  Pierre van Eijl te Utrecht
 • testimonal

  Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2 sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt, tevens voel ik me na een sessie opgeladen met krachtige positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid verbaasd van wat er allemaal gebeurt en voorbij gekomen is. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor.

  Stefan Fritsche te Eindhoven
 • testimonal

  Ik wilde even mijn ervaringen in mijn praktijk met de MX2 Generator-model 1 met jou delen.

  De mensen hebben veel meer energie en voelen zich veel beter direct na de MX2 behandeling. 
  Ik merk dat hun negatieve denkwijze veranderd in het positieve denken.
  Ook lost het duidelijk blokkades op, en leren hun eigen ik kennen en kunnen naar hun eigen innerlijke gaan. 
  De cliënten merken duidelijk dat hun bewustzijn ( meer voelen, maar ook meer ervaren) verruimd en dat ze hun eigen liefde meer voelen.
  Het versneld werkelijk onze spirituele groei intens en het lost zelfs karma op zo diep gaan deze MX2 energieën. 
  Ook hebben wij al veel ervaring met de MX2 producten betreffende MX2 hangers en de bergkristallen bollen voor geopatisch stralingen en negatieve energieën. 
  Moet eerlijk zeggen dat deze MX2 energie werkelijk fantastisch werkt.

  Tamara te Maaseik/België