Home > Ervaringen

As soon as we (my wife and I) first came across the MX2 technologies we were captivated.
After our first visit with Mike we left feeling uplifted and wearing an MX2 pendant each. We felt naked without the pendants, the missing energy when they were not around our necks was obvious. After our second visit we came home with a Keylontic Light which we put under our bed and sleep over every night. The energy of the house is noticeably lighter. Apart from the energy, they are very pretty – a lot of people notice them around our necks. I feel blessed that the MX2 technologies are a part of our lives and we highly recommend both the pendants and the Keylontic Light. Mike is doing a great service in the world.

Adam & Eve Fryer / Theta Elve from Frankfurt/ Germany

Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen.

Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en kan ook sinds het jaar 2000 ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, ongeveer te vergelijken bij de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na de wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam. Na de MX2 behandeling zijn de krampen in de spieren voor bijna 2 weken de helft minder. Vooral op spiritueel gebied geven mij deze liefdevolle energie behandelingen, grote inzichten. Inzichten van diepe betekenis, maar ook meer geestelijke energie in mijn totale zijn, degene die ik ben, als geestelijk wezen die zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden. Onvoorwaardelijke Liefde……….en dat is MX2 Energie.

Fred van den Berg / te Huissen

Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik de grote amethist Powerpoint een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik diverse staten van bewustzijn gewaar. Mijn lichaam voelde eerst heel zwaar aan alsof ik aan de tafel genageld was. Ik wist dat de kundalini was gaan stromen omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte. Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen van de beurs niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan ik was flink geaard, dat gebeurt niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend waren. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar de volgende MX2 sessie.

Marco v/d Klei

Bedankt voor de MX2 Bergkristallen hanger, die ik afgelopen zaterdag in goede staat ontvangen heb. Wat een energie straalt het uit! Zo te zien (als aura-reader) werkt het ook op het Kundalini systeem in de stuit. Blijkbaar lukt het jullie om dit soort kristallen sterk op te laden. Ben benieuwd hoe het praktisch gaat uitwerken.

Pierre van Eijl / te Utrecht

Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2 sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt, tevens voel ik me na een sessie opgeladen met krachtige positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid verbaasd van wat er allemaal gebeurt en voorbij gekomen is. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor.

Stefan Fritsche / te Eindhoven

Ik wilde even mijn ervaringen in mijn praktijk met de MX2 Generator-model 1 met jou delen.

De mensen hebben veel meer energie en voelen zich veel beter direct na de MX2 behandeling.Ik merk dat hun negatieve denkwijze veranderd in het positieve denken. Ook lost het duidelijk blokkades op, en leren hun eigen ik kennen en kunnen naar hun eigen innerlijke gaan.De cliënten merken duidelijk dat hun bewustzijn ( meer voelen, maar ook meer ervaren) verruimd en dat ze hun eigen liefde meer voelen. Het versneld werkelijk onze spirituele groei intens en het lost zelfs karma op zo diep gaan deze MX2 energieën. Ook hebben wij al veel ervaring met de MX2 producten betreffende MX2 hangers en de bergkristallen bollen voor geopatisch stralingen en negatieve energieën. Moet eerlijk zeggen dat deze MX2 energie werkelijk fantastisch werkt.

Tamara / Maaseik te België