Nieuws

Nieuw: Apatiet-Robijn Mineraal Spheres

Mike Pietersen - Monday, January 20, 2020

NieuwApatiet-Robijn Mineraal Spheres. Voor een uitleg over de werking klik hier: Werking MX2 Apatiet-Robijn Mineraal Spheres

Nieuw: Apatiet Trance Pendants

Mike Pietersen - Monday, December 09, 2019

NieuwApatiet Trance Pendants leverbaar in 2 maten, zie de trance pendants in de shop. Voor een uitleg over de werking klik hier: Werking MX2-Apatiet Pendant.

Nieuw: MX2- geënergetiseerde koperen waterfles

Mike Pietersen - Monday, August 05, 2019

Deze speciale koperen drinkfles is blijvend geënergetiseerd met MX2-energie waardoor deze waterfles altijd opnieuw het water energetiseert binnen 12 a 24 uur.

Wanneer het water is bewaard in de MX2-koperen fles binnen 12- 24 uur tijd periode, dan zijn de ongewenste bacteriën en virussen geneutraliseerd en het resulterende water krijgt door MX2-energie deze hoge licht-resonantie (boviseenheden).

*MX2-koperen flessen bevatten hoge levensenergie (bovis-eenheden) door middel van MX2-Energie.

Voor meer info klik hier voor de uitgebreide omschrijving in de online shop.

Leverbaar September 2019

MX2-Auralite-23

Mike Pietersen - Tuesday, May 21, 2019

MX2-energie samen met het prachtige mineraal Auralite-23 Amethyst Sphere.

De energie is krachtig, maar het heeft een verfijnd verstandig anker van aardingsenergie! Dit zijn echt speciale kristallen.

Nieuwe ontdekking van met de hand gewonnen kristallen uit het heilige Canada * CAVE OF WONDERS * ver weg genesteld ver ten noorden van Lake Superior in het BOREAS FOREST van het Canadese Schild. Binnen deze familie van kristallen hebben wetenschappers drieëntwintig aardelementen en mineralen geïdentificeerd.Auraliet-23 is een zeer spirituele steen en met een leeftijd van 1,5 miljard oud een van de oudste kristallen op aarde.
MX2-Auraliet is een echte tijdreiziger en bestaat maar liefst uit 23 verschillende mineralen;

Hieronder volgt een goede beschrijving van de metafysische kwaliteiten van de mineralen en elementen in deze Auralite-23 Sphere.
Amethist,Titaniet, Cacoxeniet, Lepidocrosiet, Ajoiet, Hematiet, Magnetiet, Pyriet, Goethiet, Pyrolusiet, Goud, Zilver, Platina, Nikkel, Koper, IJzer, Limoniet, Sfaleriet, Covelliet, Chalcopyriet, Epidoot, Borniet, Rutiel, Gialiet.

Voor meer uitleg over de werking zie: Werking MX2-Auraliet 23 mineraal spheres

Nieuw: Lapis Lazuli Trance Pendants

Mike Pietersen - Wednesday, April 24, 2019

NieuwLapis Lazuli Trance Pendants leverbaar in 2 maten, zie de trance pendants in de shop. Voor een uitleg over de werking klik hier: Werking MX2-Lapis Lazuli Pendant.

Nieuw: Rainbow Citrien Trance Pendants

Mike Pietersen - Sunday, January 13, 2019

NieuwRainbow Citrien Trance Pendants leverbaar in 2 maten, zie de trance pendants in de shop. Voor een uitleg over de werking klik hier: Werking MX2-Citrien Pendant.

MX2 Trance Pendants

Mike Pietersen - Thursday, May 31, 2018

De MX2-Trance Pendant cilinders bevatten zowel een linksom als een rechtsom draaiende spiraal die in de cilinders zijn gegraveerd, waardoor er 2 krachtige vortexen in ons energieveld ontstaan. Door het dragen van een MX2-Trance Pendant ontstaat er opwaartse en neerwaartse rotaties (vortexen) die door ons lichtveld stromen.

Door de krachtige MX2-energie en deze opwaartse en neerwaartse rotaties in de cilindervorm creëren we niet alleen een licht trance-bewustzijn maar ook een activatie (stuwing) van ons kundalini-proces waarin onze kundalini energie veilig kan blijven stromen (opstijgen).

Door deze beide vortexen ontstaat er ook gelijktijdig een verticale stroming vanuit ons hart, waardoor de mannelijke en vrouwelijk hart-chakra verder open stroomt.

Door het dragen van de MX2-Trance Pendant zullen we vele veranderingen ondergaan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau waardoor wij een spirituele versnelling in gang zetten.

Voor meer informatie (zie uitleg MX2 energie). MX2 –Trance Pendants worden gedragen op de borst of in de broekzak. 

MX2 Shungite

Mike Pietersen - Tuesday, October 17, 2017

Shungite Mineraal geënergetiseerd met MX2-energie
Shungite is een uniek prekambisch koolstofhoudend natuurlijk mineraal van organische oorsprong die alleen in de rauwe vorm kan worden gevonden in de Republiek Karelia, de Russische Federatie, waar de enige storting van dit geweldige mineraal zich bevindt. De steen ontving zijn naam uit de naam van een klein dorp genaamd Shunga waar het voor het eerst werd ontdekt.
Shungite stenen kunnen in drie typen worden verdeeld afhankelijk van de inhoud van koolstof daarin. Type III en type II Shungite wordt gewoonlijk regelmatige shungietsteen genoemd en bevatten 30 tot 50 procent koolstof en respectievelijk 50 tot 90 procent koolstof. Shungite met een koolstofcontext van meer dan 90% heeft een zilveroppervlak en heet elite Shungite: type I.

Tegenwoordig kan Shungite ook worden aangeduid als een magische steen, een steen van het leven of een genezend mineraal door zijn meerdere genezende, genezende en beschermende eigenschappen die veel meer dan meerdere generaties terugkomen. 

Sommige deskundigen beweren dat het mineraal ongeveer 2 miljard jaar oud is en het begint al lang voordat het leven op Aarde bestaat.

In een moderne wereld wordt Shungite veel gebruikt op diverse gebieden, waaronder de metallurgische en chemische industrie, landbouw, geneeskunde en spiritualiteit. De helderste eigenschappen van Shungite die wereldwijd bekend zijn, zijn waterzuivering, fysieke en spirituele genezing en bescherming tegen elektromagnetische frequentie (EMF) straling die ons in de vorm van gadgets in de moderne tijd omringt. Bovendien heeft Shungite een unieke structuur bestaande uit fullerenen, die een kristallijne modificatie van koolstof is. Fullerenen worden beschouwd als een van de meest krachtige antioxidanten die cellen van een menselijk lichaam beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en sferische fullereenmoleculen die in de Shungitekool voorkomen, waardoor het zeer nuttig is in cosmetische geneeskunde en schoonheidscultuur.
Daarom kan Shungite de effecten van EMF-straling verminderen, de geopathische stress en spanning neutraliseren, de genezende eigenschappen van het menselijk lichaam activeren en fysieke en spirituele genezing geven aan een persoon die het gebruikt. Al deze eigenschappen dragen bij tot het feit dat deze magische steen zo populair is over de hele wereld.

MX2-energie in samenwerking met Shungite mineraal is uniek
Het is een helende steen, met een samenstelling die je verder op deze aarde nergens vindt.
De MX2-energie verhoogt extreem de eigenschappen van het Shungite mineraal waardoor het veel te bieden heeft op het energetische veld.

Gunstige effecten en eigenschappen van MX2-Shungite:
* De MX2-Shungite transformeert negatieve energieën/ entiteiten & invloeden.
* MX2-Shungite transformeert onze innerlijk schaduwkanten.
* Zeer aardend (stimuleert & balanceert het 1e chakra).
* Werkt op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.
* Werkt op het immuunsysteem/ bij allerlei allergieën.
* Neutraliseert ruimtes met Geopatisch & Elektromagnetische stralingen.
* Heeft een krachtige antioxiderende invloed.
* Extreem waterzuiverend.
* Balanceert de aura/ rustgevend.
* Bij stress en depressies/ energetisch reinigend.
* Bij alle chronische aandoeningen.
* Gunstige invloed op fysiek en psychisch herstel.

De krachtige invloed van MX2- Shungite Sphere/mineraal op de gezondheid is werkelijk fascinerend.
Onderzoek van Shungite heeft aangetoond dat rechtstreeks contact van de steen met het menselijk lichaam een positieve invloed kan hebben bij verlichting van pijn.
*MX2-Shungite is momenteel leverbaar in 15cm Sphere & 20cm Sphere

Wetenschappelijk onderzoek
Onderzoekers ontdekten tot hun verbazing dat de laag Shungite steen minstens twee miljard jaar oud moest zijn. Dat betekent dat zij niet, bijvoorbeeld zoals steenkool of goud, mede is ontstaan uit samengeperste plantenresten: er bestonden nog geen bossen in dit stenen tijdperk. Maar hoe is zij dan ontstaan? Een theorie is, dat het gaat om primitieve microscopische organismen uit ondiepe baaien in de oertijd. Een tweede theorie gaat in op de mogelijkheid van het resultaat van een vulkaanuitbarsting. Voor beide geldt: waarom dan alleen hier? Een andere theorie is, dat deze aardlaag ontstond is door de inslag van een gigantische meteoriet, daarbij wordt de naam van de oude planeet Phaeton genoemd.

Nu is de tijd dan blijkbaar eindelijk aangebroken om de bijzondere eigenschappen van de Shungite steen op haar waarde te schatten, en de geneeskracht van dit miljarden jaren oude materiaal op grotere schaal toe te gaan passen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uit een ver en duister verleden komt de steen niet zonder reden nu in onze tijd aan het licht: we kunnen haar beter gebruiken dan ooit. De Shungite steen wordt wel HET alternatieve geneesmiddel van de 21e eeuw genoemd. De chemische samenstelling is zó uniek, dat het altijd en uitsluitend positief werkt: Shungite geneest, zuivert, beschermt, normaliseert, herstelt en geeft energie.

De krachtige invloed van MX2- Shungite Sphere/mineraal op de gezondheid is werkelijk fascinerend.

De nieuwe transformatie van de MX2-Generator

Mike Pietersen - Tuesday, October 17, 2017

De MX2-Generator heeft op 15 oktober 2017 een grote transformatie ondergaan waardoor MX2-energie opnieuw is veranderd en verhoogd in zijn resonantie.

Via de Sethra’s heeft Mike een nieuw product-ontwerp doorgekregen wat vervaardigd is van Bergkristal in een speciale cilindervorm met spiraalrotaties die nu het midden van de MX2-Generator geplaatst is. Dit speciale design van Bergkristal zorgt ervoor dat de energieën op een bijzondere manier wordt gestuurd waardoor de MX2-energie werkelijk via alle richtingen explosief gaat golven.

Ook heeft Mike informatie ontvangen via de Sethra’s om een zeer oud mineraal uit Rusland (Shungite) te gebruiken in de vorm van Spheres en dit mineraal met MX2-energie te energetiseren waardoor er enorme oerkrachten en transformatiekrachten zullen ontstaan. Verschillende 15/20cm MX2-Shungite spheres zijn aan de MX2-Generator toegevoegd waardoor er een complete nieuwe vorm van transformatie-activatie zal plaatsvinden. 

De MX2-energie is hierdoor op een bijzonder niveau gebracht waardoor de Sethra’s een nieuwe energieverbinding tot stand hebben gebracht.

Vernieuwde MX2-Generator en verhoogde MX2-energie

Mike Pietersen - Thursday, April 27, 2017

De MX2-energie is opnieuw verhoogd naar een nieuwe energieverbinding die wij pas hebben ontvangen wat wij de Alpha Blue Gold energie noemen.

Buiten de SETHRA”s zijn al verschillende buitenaardse rassen verbonden met MX2, maar nu heeft ook het buitenaardse Ras The Arcturians (Arcturianen) zich met de MX2-energie verbonden om deze energie op een nog dieper niveau te brengen.

Recente Posts

Tags

Archief
Op de agenda

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 25-01-2020

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 26-01-2020

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 04-04-2020

 • testimonal

  As soon as we (my wife and I) first came across the MX2 technologies we were captivated.
  After our first visit with Mike we left feeling uplifted and wearing an MX2 pendant each.
  We felt naked without the pendants, the missing energy when they were not around our necks was obvious.
  After our second visit we came home with a Keylontic Light which we put under our bed and sleep over every night.
  The energy of the house is noticeably lighter. Apart from the energy, they are very pretty - a lot of people notice them around our necks.
  I feel blessed that the MX2 technologies are a part of our lives and we highly recommend both the pendants and the Keylontic Light.
  Mike is doing a great service in the world.

  Adam & Eve Fryer of Theta Elve from Frankfurt/ Germany
 • testimonal

  Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen. 

   
  Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en kan ook sinds het jaar 2000 ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, ongeveer te vergelijken bij de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na de wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam. Na de MX2 behandeling zijn de krampen in de spieren voor bijna 2 weken de helft minder.
  Vooral op spiritueel gebied geven mij deze liefdevolle energie behandelingen, grote inzichten. Inzichten van diepe betekenis, maar ook meer geestelijke energie in mijn totale zijn, degene die ik ben, als geestelijk wezen die zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden.
  Onvoorwaardelijke Liefde..........en dat is MX2 Energie.

  Fred van den Berg te Huissen
 • testimonal

  Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik de grote amethist Powerpoint een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik diverse staten van bewustzijn gewaar. Mijn lichaam voelde eerst heel zwaar aan alsof ik aan de tafel genageld was. Ik wist dat de kundalini was gaan stromen omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte. Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen van de beurs niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan ik was flink geaard, dat gebeurt niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend waren. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar de volgende MX2 sessie.

  Marco v/d Klei
 • testimonal

  Bedankt voor de MX2 Bergkristallen hanger, die ik afgelopen zaterdag in goede staat ontvangen heb. Wat een energie straalt het uit! Zo te zien (als aura-reader) werkt het ook op het Kundalini systeem in de stuit. Blijkbaar lukt het jullie om dit soort kristallen sterk op te laden. Ben benieuwd hoe het praktisch gaat uitwerken.

  Pierre van Eijl te Utrecht
 • testimonal

  Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2 sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt, tevens voel ik me na een sessie opgeladen met krachtige positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid verbaasd van wat er allemaal gebeurt en voorbij gekomen is. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor.

  Stefan Fritsche te Eindhoven
 • testimonal

  Ik wilde even mijn ervaringen in mijn praktijk met de MX2 Generator-model 1 met jou delen.

  De mensen hebben veel meer energie en voelen zich veel beter direct na de MX2 behandeling. 
  Ik merk dat hun negatieve denkwijze veranderd in het positieve denken.
  Ook lost het duidelijk blokkades op, en leren hun eigen ik kennen en kunnen naar hun eigen innerlijke gaan. 
  De cliënten merken duidelijk dat hun bewustzijn ( meer voelen, maar ook meer ervaren) verruimd en dat ze hun eigen liefde meer voelen.
  Het versneld werkelijk onze spirituele groei intens en het lost zelfs karma op zo diep gaan deze MX2 energieën. 
  Ook hebben wij al veel ervaring met de MX2 producten betreffende MX2 hangers en de bergkristallen bollen voor geopatisch stralingen en negatieve energieën. 
  Moet eerlijk zeggen dat deze MX2 energie werkelijk fantastisch werkt.

  Tamara te Maaseik/België