Nieuws

MX2 Bergkristallen hangers

Mike Pietersen - Monday, June 16, 2014

Ieder mens heeft een slapende oerkracht in zich, die zo krachtig is dat het vrijwel direct het lichaam kan genezen en ook enorme sprongen voorwaarts kan maken in de spirituele evolutie van de mens. Het is de basis van alle geloven en de kracht van de grote meesters in het verre oosten.

Deze oerkracht heet de Kundalini of Tummo en was voor lange tijd alleen weggelegd voor boeddhisten en Yogi’s die daar jarenlang op hebben gemediteerd en waarbij deze oerkracht via confidentiële initiaties door een meester werd wakker gemaakt.

Deze tijd is nu voorbij en de mogelijkheid om de Kundalini helemaal wakker te maken met al zijn kracht zonder jaren voorbereiding is nu mogelijk.

In deze nieuwe tijd waarin alles sneller gaat met elke dag wel nieuwe uitvindingen en inzichten heeft de spirituele technologie ook niet stilgestaan. Na jaren van onderzoek en voorlopers zoals Tachyon, BioGenesis en andere lichtproducten etc........
Circle of Rotations introduceert als eerste nu een halfedelsteen kristallen MX2 product op de markt dat niet alleen ongekend hoge resonanties geeft en ons met veel lichtdimensies verbindt, maar nu ook de Kundalini in ons helemaal open kan maken met als bijkomend effect dat het al die stress en individualisering van deze nieuwe tijd oplost met een stralend open Hart.

Met de (halfedelstenen) kristal mineraal producten van MX2 Technologies is het als het ware alsof je een meester uit het verre oosten bij je draagt die het hele proces begeleidt.
Deze MX2 mineraalproducten zijn fantastische tools om het proces te versnellen en grote doorbraken te maken bij mensen die wel of niet al actief op dit gebied bezig zijn zoals met Tantra of andere Tummo-takken.

We zeggen dan ook dat de natuurlijke MX2 Bergkristal en Amethist eigenlijk levende voorwerpen zijn.

Op dit moment creëren de MX2 producten als enige een opwaartse en een neerwaartse stroming door ons lichaam, waardoor er ook een verticale stroming vanuit ons hart uitgaat om het Kundaliniproces veilig te laten verlopen.

Het is dus nu mogelijk om eenvoudigweg met een levende MX2 Bergkristallen of Amethist hanger het hart vanuit de bron helemaal te openen en alle stress die in de eerste plaats een blokkade veroorzaakte eruit te trekken.
Ook het verstand ondergaat de nodige effecten van de MX2 en de Kundalini, en zal als gevolg hiervan een stuk stiller worden.

Deze twee dingen samen creëren een gelukzalig gevoel zonder reden en een eenheid gevoel dat zich uitbreidt tot het oneindige naarmate er meer en meer stress oplost vanuit het hart.

Dus door het dragen van o.a. de MX2 hanger wordt de Kundalini goed wakker gemaakt en kan men tijdelijk verschillende emoties en/of lichte pijnen ervaren op fysiek, mentaal of emotioneel vlak evenals tijdelijk lichte nek,schouder, onderrugpijn, en een lichte druk rondom het hoofd.
Ook kunnen koude en warme golven door het lichaam ervaren worden evenals een lichte druk in en rondom het lichaam.

Elektrische ontladingen zijn dan ook heel normaal. Dit zijn allemaal tekenen dat de Kundalini in een opwaartse beweging door het lichaam gaat, zodat deze energie door de kruin naar buiten kan om alle overtollige bagage zoals stress/onverwerkt verdriet mee te nemen.

In deze nieuwe tijd met veel stress, geld en tijdsdruk komt de natuur met een gebalanceerd antwoord als tegenpool zoals de natuur dat altijd doet om weer in evenwicht te komen. Dit antwoord is gekomen in de vorm van MX2 Technologies en we hopen hiermee vele mensen het geluk en rust weer terug te geven wat ze uiteindelijk werkelijk zijn.

 • MX-2 kristallen maken het hart open.
 • MX-2 kristallen maken het verstand stil.
 • MX-2 kristallen lossen stress op.
 • MX-2 kristallen verbeteren de gezondheid.
 • MX-2 kristallen brengen geluk.
 • MX-2 kristallen wakkeren de kundalini aan.

Recente Posts

Tags

Archief
Op de agenda

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 25-05-2019

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 26-05-2019

Paranormaal Beurs - Broodfabriek

Datum: 21-09-2019

 • testimonal

  As soon as we (my wife and I) first came across the MX2 technologies we were captivated.
  After our first visit with Mike we left feeling uplifted and wearing an MX2 pendant each.
  We felt naked without the pendants, the missing energy when they were not around our necks was obvious.
  After our second visit we came home with a Keylontic Light which we put under our bed and sleep over every night.
  The energy of the house is noticeably lighter. Apart from the energy, they are very pretty - a lot of people notice them around our necks.
  I feel blessed that the MX2 technologies are a part of our lives and we highly recommend both the pendants and the Keylontic Light.
  Mike is doing a great service in the world.

  Adam & Eve Fryer of Theta Elve from Frankfurt/ Germany
 • testimonal

  Mijn ervaringen met MX2 energie is er een van het gevoel van thuiskomen. Verschillende keren heb ik ruim 1 uur op de MX2 Heliotalic Light System gezeten. Terwijl ik op de stoel zit, die bovenop de MX2 Heliotalic Light System staat, voel ik de weldadigheid van de energie mijn lichaam intrekken en mij geestelijk verhogen. 

   
  Vanaf mijn geboorte heeft mijn lichaam een sterke beperking en kan ook sinds het jaar 2000 ook geen stap meer lopen. Mijn spieren zijn voortdurend in contractie, ongeveer te vergelijken bij de krampverschijnselen die een voetballer kan hebben tijdens of na de wedstrijd. Ik heb eigenlijk voortdurend pijn in mijn gehele lichaam. Na de MX2 behandeling zijn de krampen in de spieren voor bijna 2 weken de helft minder.
  Vooral op spiritueel gebied geven mij deze liefdevolle energie behandelingen, grote inzichten. Inzichten van diepe betekenis, maar ook meer geestelijke energie in mijn totale zijn, degene die ik ben, als geestelijk wezen die zijn reis door de kosmos moet voltooien om één te worden.
  Onvoorwaardelijke Liefde..........en dat is MX2 Energie.

  Fred van den Berg te Huissen
 • testimonal

  Mijn eerste kennismaking met de MX2 energie begon al toen ik de grote amethist Powerpoint een tijdje bij mijn hart hield. De energie voelde zeer krachtig en stroomde heerlijk door mijn lichaam. Het resulteerde erin dat mijn hoofd helemaal leeg werd en ik observeerde alles om mijn op een objectieve manier. Mijn ervaring in de MX2 Generator was zeer bijzonder. Tijdens de sessie werd ik diverse staten van bewustzijn gewaar. Mijn lichaam voelde eerst heel zwaar aan alsof ik aan de tafel genageld was. Ik wist dat de kundalini was gaan stromen omdat mijn lichaam een aantal keren licht schokte. Ik moest diverse malen slikken alsof er op die plek iets opgeschoond werd. Op een gegeven moment hoorde ik de geluiden om mij heen van de beurs niet meer en kwam ik in een soort extase terecht, mijn hele lichaam vibreerde van de heerlijke energie. Na de sessie voelde mijn benen heel zwaar aan ik was flink geaard, dat gebeurt niet vaak. De dagen erna viel mij op dat de kleuren in de natuur heel sprankelend waren. Het meest opvallend was dat er van alles weer ging stromen in mijn leven, mijn punt van aantrekking was opeens heel duidelijk versterkt. Ik kijk zeer uit naar de volgende MX2 sessie.

  Marco v/d Klei
 • testimonal

  Bedankt voor de MX2 Bergkristallen hanger, die ik afgelopen zaterdag in goede staat ontvangen heb. Wat een energie straalt het uit! Zo te zien (als aura-reader) werkt het ook op het Kundalini systeem in de stuit. Blijkbaar lukt het jullie om dit soort kristallen sterk op te laden. Ben benieuwd hoe het praktisch gaat uitwerken.

  Pierre van Eijl te Utrecht
 • testimonal

  Mijn ervaring met de MX2 Heliotalic Light System is eigenlijk met geen pen te beschrijven, er gebeurt zoveel moois te gelijkertijd op veel lagen (binnen en buiten het lichaam) en op hoog trillingsniveau. Tijdens een MX2 sessie ervaar ik opruiming, reiniging en herstel, waardoor mijn Zelf-Bewust-zijn meer ruimte krijgt, tevens voel ik me na een sessie opgeladen met krachtige positieve energie. Na een sessie ben ik vaak met stomheid verbaasd van wat er allemaal gebeurt en voorbij gekomen is. Voor mij is het een pure traktatie om me te mogen onderdompelen in deze zachte liefdevolle energie. Bedankt hiervoor.

  Stefan Fritsche te Eindhoven
 • testimonal

  Ik wilde even mijn ervaringen in mijn praktijk met de MX2 Generator-model 1 met jou delen.

  De mensen hebben veel meer energie en voelen zich veel beter direct na de MX2 behandeling. 
  Ik merk dat hun negatieve denkwijze veranderd in het positieve denken.
  Ook lost het duidelijk blokkades op, en leren hun eigen ik kennen en kunnen naar hun eigen innerlijke gaan. 
  De cliënten merken duidelijk dat hun bewustzijn ( meer voelen, maar ook meer ervaren) verruimd en dat ze hun eigen liefde meer voelen.
  Het versneld werkelijk onze spirituele groei intens en het lost zelfs karma op zo diep gaan deze MX2 energieën. 
  Ook hebben wij al veel ervaring met de MX2 producten betreffende MX2 hangers en de bergkristallen bollen voor geopatisch stralingen en negatieve energieën. 
  Moet eerlijk zeggen dat deze MX2 energie werkelijk fantastisch werkt.

  Tamara te Maaseik/België