Home > Wateraders en negatieve energieen/entiteiten verwijderen

Wateraders & negatieve energieën/entiteiten verwijderen

Soms komen neerslachtige gevoelens zomaar ineens bovendrijven. In huis, op het werk of tijdens het winkelen. Zonder een goede verklaring ervaar je negatieve emoties als jaloezie, verdriet, boosheid of angst. Wellicht zijn negatieve stralingen van onderaardse wateraders hiervan de oorzaak. Maar ook negatieve energieën/entiteiten kunnen voor onverklaarbare klachten zorgen. Circle of Rotations kan je helpen bij wateraders & negatieve energieën/entiteiten verwijderen.

Last van onverklaarbare neerslachtigheid?

Negatieve energieën/entiteiten hebben de neiging om deze onverklaarbare neerslachtige gevoelens persoonlijk te maken. Deze ‘lifters’ geven je bijvoorbeeld een gevoel van verdriet, maar je hebt dan niet door dat dit verdriet eigenlijk niet van jou is. Wateraders bevinden zich onderaards over onze hele planeet. Opzichzelfstaand zijn wateraders een even normaal als onschadelijk fenomeen. Wateraders die tot aan de oppervlakte komt, de zogeheten bronnen, hebben volgens sommige zelfs een geneeskrachtige werking. Een bekend voorbeeld is de bron van Lourdes. Maar door de wrijving van het water door het grove zand of kiezel kunnen stralingen ontstaan die mensen en dieren bovengronds als zeer onprettig kunnen ervaren.

Ben je bewust van de extreme gevolgen van negatieve energie!

Zowel stralingen van wateraders als negatieve energieën/entiteiten kunnen vervelende klachten als gevolg hebben. Los van de geestelijke ongemakken van neerslachtige tot zelfs zwaar depressieve gevoelens, zijn ook onverklaarbare fysieke kwalen niet ongebruikelijk. Stralingen en vastzittende emoties kunnen leiden tot hevige hoofdpijn, kramp en spierpijn, maar ook zelfs tot reumatische aandoeningen, het uitblijven van een zwangerschap of een miskraam. Niet onverstandig dus om je te laten helpen bij wateraders & negatieve energieën/entiteiten verwijderen!

Circle of Rotations biedt gespecialiseerde en gepersonaliseerde behandelingen.

Bij Circle of Rotations behandelen we Geopatische stralingen met energetische technieken om negatieve energie van straling energetisch om te vormen van linksom naar rechtsom waardoor deze energie terug de aarde instroomt, en ook gelijk energetisch afgesloten wordt. Mike Pietersen maakt hierbij gebruik van verschillende technieken, ook wordt Mike begeleidt door de Sethra’s en andere liefdevolle wezens. Met speciale mantra’s en het plaatsen en activeren van lichtformaties en lichtpoorten, worden alle stralingen definitief geneutraliseerd. Ook vastzittende emoties en negatieve energieën/entiteiten worden vakkundig verwijderd.

Een blijvende positieve energie!

Het resultaat van wateraders & negatieve energieën/entiteiten verwijderen zal je verbluffen! Circle of Rotations helpt je open te stellen voor straling van wateraders en negatieve energieën. Hoe meer je openstaat voor de materie en hoe dieper je dit op je laat inwerken, hoe krachtiger de resultaten ervaren zullen worden. Van innerlijke en persoonlijke rust tot sterke vermindering van fysieke klachten. Met behulp van MX2-energie weet Circle of Rotations ook manieren om altijd in de aanwezigheid te zijn van zeer krachtige lichtenergie waardoor je blijvend de positieve gevolgen ervaart!

Onverklaarbare klachten? Circle of Rotations kan je helpen!

Herken jij je in bepaalde onverklaarbare klachten? Laat Circle of Rotations wateraders & negatieve energieën/entiteiten verwijderen. Wij staan altijd open voor een gesprek en bekijken alle mogelijkheden per geval, situatie en individu! Bel of mail ons via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!