Home > Huis energetisch reinigen

Huis/ bedrijf neutraliseren van Geopatische stralingen & zware negatieve energieën.

Huis of bedrijf energetisch reiningen met MX2 energie! Steeds meer mensen worden bewuster en gevoeliger voor wat er zich allemaal energetisch in hun huis of kantoor afspeelt, maar ook wat rondom hen verandert. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Ook kleine kinderen zijn energetisch erg gevoelig en ervaren veel hinder van negatieve stralingen (geopatische belastingen) & energieën/entiteiten.

Regelmatig komt het voor dat een huis/grond of bedrijf belast is met geopatische belastingen. Geopatische belasting is een verzamelnaam voor aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen, en elektrosmog. Geopathische straling kan bestaan uit straling uit onderaardse wateraders, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling, geomagnetische straling in de vorm van netwerken (bijvoorbeeld Hartmann-; Currylijnen). Deze vormen samen met wateraders een van de grootste belastingen op ons lichaam en onze woon- en werkomgeving (zie voor meer informatie Geopatische zones). Naast negatieve stralingen blijven ook veel negatieve emoties en negatieve gedachten bij mensen in hun energie hangen, zo komen er veel onrust en beladen emoties in hun systeem zoals jaloezie, verdriet, boosheid, angst van mensen rondom je, in de werkkring, of zomaar bij het winkelen. Deze energieën/ identiteiten/entiteiten (lifters) hebben de neiging om deze gevoelens persoonlijk te maken, met andere woorden je krijgt een gevoel van verdriet maar hebt niet door dat het niet van jou is.

Mike Pietersen maakt tijdens het energetisch reinigen gebruik van verschillende technieken onder andere door negatieve geopatische stralingen van linksom naar rechtsom te laten roteren waardoor deze de aarde instroomt en ook energetische blijvend afsluit. Ook door de liefdevolle buitenaardse wezens de Sethra’s en andere liefdevolle wezens wordt Mike begeleidt. Mike Pietersen is instaat om negatieve energieën & wezens te verwijderen zowel in huizen/grond als in de energieveld van personen. Ook door het plaatsen/activeren van krachtige lichtformaties en lichtpoorten en het gebruik van speciale mantra’s worden alle negatieve energieën & geopatisch stralingen definitief geneutraliseerd/verwijdert. Ook vastzittende emoties en energieën/identiteiten/entiteiten worden verwijderd. Om het geheel blijvend in het licht te houden ( adviseert ) plaatst Mike één geënergetiseerde MX2 mineralen sphere’s zoals MX2-Shungite Sphere of Blue Goldstone, Bergkristal, Auralite-23, Refire-Azeztulite Sphere’s, waardoor er een zeer krachtige lichtenergie aanwezig blijft (uitleg MX2-Energie).

Het energetisch reinigen van huizen doormiddel van MX2-Technologie heeft niet alleen betrekking op de ruimtes, maar ook op alle bewoners (zowel mens als dier). Zo worden niet alleen identiteiten/entiteiten verwijderd, maar ook alle negatieve energieën worden opgelost die vastzitten in de muren en de grond van het huis of op de werkvloer.

Een entiteit (die niet als mens geleefd heeft) of een identiteit (die wel op aarde als mens geleefd heeft) is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achtergebleven op aarde. Vaak heeft de identiteit nog een binding met de plek of persoon en/of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de identiteit naar het licht kan gaan.

Door de extreem hoge liefdestrilling (Bovis-eenheden) van MX2 producten, zoals het plaatsen van één MX2-Bergkristallen Sphere (Bol) of in sommige situaties een MX2-Shungite of Blue-Goldstone Sphere kunnen zelfs de zwaarste geopatische stralingen & identiteiten/entiteiten geneutraliseerd/ verwijderd worden. Zowel door het plaatsen van lichtformaties en lichtpoorten en één van de MX2-producten (Sphere) in de ruimte of op de vloer te plaatsen zal het MX2-veld de resonantie constant verhogen en harmoniseren.

* De werking van de MX2 Bergkristalen producten ( Sphere) blijft altijd van kracht, ze raken nooit leeg en je hoeft ze nooit te reinigen.

 • Herkenning van negatieve energieën
 • Kinderen durven soms niet in het donker te slapen, zijn angstig, moe,…
 • Wakker worden rond hetzelfde uur.
 • Tocht of koude voelen op bepaalde plaatsen.
 • Last hebben van gespannenheid, vermoeidheid
 • Moeilijk kunnen slapen, nachtmerries hebben,…
 • Zonder reden verdrietig, angstig of emotioneel worden.
 • Bepaalde plaatsen in huis die niet prettig aanvoelen.
 • Onbewust voel je aanwezigheid, maar je kunt het niet plaatsen.
 • Geen rust vinden in je huis, gespannen voelen.
 • Angsten, depressiviteit,…
 • Negatieve gevoelens komen onbeheerst naar boven.
 • Relatieproblemen (veel ruzie).
 • Negatieve gedachten.
 • Gevoel dat men geblokkeerd zit.
 • Fysieke/lichamelijke klachten die niet te herleiden zijn.

Zie ook het item in de webshop. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden en/of voor het maken van een afspraak.

CAT: 2017 & 2018 & 2019 & 2020 & 2021 & 2022