Home > MX2 Bollen

Uitleg MX2 Bollen

Werking
MX2 kristallen bollen zijn geen gewone kristallen bollen maar deze zijn speciaal geënergetiseerd met MX2 Energie, deze stralen ongelimiteerd een uiterste krachtige lichtenergie uit.

Toepassing
Uiteraard zorgt de MX2 bol ook dat de omgeving (mens & dier) hoger gaat resoneren (zie uitleg MX2 energie). Door het plaatsen van een MX2 bol in huis of bedrijf kunnen ruimtes blijvend geneutraliseerd worden en direct weer harmoniseren (een warm en gelukkig gevoel waar rust heerst).

Door de extreem hoge MX2 energie (Bovis-eenheden) vanuit de MX2 Bollen kunnen zelfs de zwaarste energiëen en entiteiten verwijderd worden

Materiaal
De keuze voor het juiste materiaal was niet eenvoudig. Zo hebben we gekeken naar kristalglas of hout, maar ook naar metaal en plexiglas, maar al deze materialen komen niet helemaal tot leven met de MX2 ook al halen ze vele malen hogere waardes in kracht en effectiviteit dan alle andere producten die op de markt te vinden zijn. Om een materiaal helemaal tot leven te wekken en de MX2 totaal in zich op te laten nemen moesten we in het natuurlijke halfedelstenen kristallen domein zoeken, met uitzondering van Blauwgoudsteen en roodgoudsteen. ( hand vervaardigd mineraal)

Alle MX2 Bollen zijn vervaardigd uit natuurlijke halfedelstenen kristallen mineralen, zoals Bergkristal, Citrien, Amethist, Ghost-Amethist, blauw/groen en paars/lila- Fluorite, Lapis Lazuli , Rosophia, Vesuvianite, Apatite, Auralite 23, Geel Jade, Peridoot/Olivijn, Aventurine, Azeztulite en voor aarding- kwaliteiten gebruiken wij de speciale Shungite ( uit Rusland ) en de Toermalijn/Garnet.

Reikwijdte
Het magnetisch veld van de MX2 Bol varieert in diameter:

  • een 11 cm bol van ca. 4-6 meter;
  • een 12 cm bol van ca. 7-9 meter;
  • een 15cm bol van ca. 10-15 meter reikwijdte;
  • een 17 cm bol van ca. 20-25 meter;
  • een 18 of 20 cm bol van ca. 25 a 40 meter.

Normaal gesproken is een bol van ca. 11 cm of 13 cm genoeg voor een kleine kamer. Een compleet huis of etage is meestal een 15cm t/m 18cm bol voldoende, tenzij men een groter bereik nodig heeft of waar zware geopatische stralingen aanwezig zijn dan plaatsen we een 18 cm of een 20cm bol voor het gehele huis.

Alle MX2 kristalen bollen blijven altijd van kracht, ze raken nooit leeg en je hoeft ze nooit te reinigen.

Meer info en/of bestellen
Voor een uitgebreidere uitleg van de MX2 energie verwijzen we je graag naar deze pagina.

Wil je dit product ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de praktijk in Budel-Schoot, of bezoek onze stand op een van onze beurzen.

Wil je dit product bestellen? Zie voor het volledige aanbod en de prijzen onze webshop.