Home > MX2 Hangers

MX2 Hangers

Werking
De MX2 hangers creëren een krachtige energie stuwing die zowel een opwaartse en een neerwaartse stroming door ons lichaam creëert, waardoor er ook een verticale stroming vanuit ons hart uitgaat om het Kundaliniproces veilig te laten verlopen.

Toepassing
Door het dragen van de MX2 Hangers zullen we vele veranderingen ondergaan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel waardoor wij een spirituele versnelling in gang zetten. Voor meer informatie (zie uitleg MX2 energie). MX2 Hangers worden gedragen op de borst (gratis bijgeleverd koortje) of in de broekzak. Uitermate geschikt voor meditatie.

Materiaal
MX2 Hangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 4 verschillende mineralen, Bergkristal & Amethist & Blue en Red Goldstone.

Alle halfedelstenen hangers van Circle of Rotations zijn geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light Generator waardoor deze hoogwaardige liefdesenergie in deze producten oneindig bijft uitstralen. Opladen of reinigen is dus niet nodig. 

MX2 hangers kunnen door hun hoge resonantie niet negatief beinvloed worden. 

Reikwijdte
MX2 Hangers stralen ruim 1 meter breed (dus 2m horizontaal) en ruim 5 meter hoog (dus 10m verticaal). 
De hangers zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 1,2 cm bij 5 cm lang (small);
  • 1,5 cm bij 6,5 cm lang (medium);
  • 2 cm bij 8 cm lang (large).

  

Gebruik
MX2 Hangers kunnen zowel door therapeuten of consument gebruikt worden zonder bijzondere kennis. MX2 Hangers kunnen zowel voor kinderen als voor zwangere vrouwen gedragen worden.

Tip: De MX2 hanger kan tijdens de slaap gebruikt worden onder het kussen of langs je bed, afhankelijk hoe gevoelig men is. MX2 hanger niet onder heet water afspoelen (mogelijkheid tot breken of lijm laat los!)

Meer info en/of bestellen
Voor een uitgebreidere uitleg van de MX2 energie verwijzen we je graag naar deze pagina, ook kun je deze PDF’s downloaden over de werking van de MX2 hanger en de verschillende materialen:

Wil je dit product ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de praktijk in Budel-Schoot, of bezoek onze stand op een van onze beurzen Wil je dit product bestellen? Zie voor het volledige aanbod en de prijzen onze webshop.