Home > Over ons

Bedrijfsprofiel

Circle of Rotations bestaat sinds 2004 en is opgericht door Mike Pietersen. Mike heeft de afgelopen 24 jaar kennis en ervaring opgedaan in een breed gebied met betrekking tot energiewerk en sjamanisme. Werkend met diverse energieën, geometrie en verschillende energetische producten, waarbij bewustwording en Licht-Activatie altijd het doel zijn.

Vanuit Circle of Rotations worden al meer dan 11 jaar energetische lichtproducten ontworpen en verkocht die ingezet kunnen worden als hulpmiddel bij Licht-Activatie en bewustwording. Deze lichtproducten worden onder andere verkocht aan de consument en aan therapeuten die werkzaam zijn in de alternatieve gezondheidssector, zowel in Nederland als ook in het buitenland.

Vanaf 2004 heeft Mike, met gebruikmaking van verschillende energetische producten een therapeutennetwerk opgezet en verder laten uitgroeien in Nederland en België. Eind 2012 nam Mike het besluit om oude wegen los te laten en op een geheel nieuwe manier te gaan werken. Uiteraard staat hier de Licht-Activaties en bewustwording van de mens nog altijd centraal. In februari 2014 is er vanuit diepe meditaties speciale, heilige geometrische kennis ontvangen en geïntroduceerd bij Circle of Rotations. Dit heeft geresulteerd in het ontwerpen en op de wereldmarkt brengen van een speciale Kundalini-Generator: de MX2 Heliotalic Light Generator

MX2 is een totaal nieuwe energie die, op dit moment, qua kracht ( gemeten in Kosmische Bovis eenheden ) en werking ongekend en niet te evenaren is. MX2 is een op zichzelf staande energie en is dus van origine niet gebaseerd op, of doorontwikkeld vanuit andere producten, methoden of technieken. Uiteraard is er aan de komst van de MX2 Heliotalic Light Generator heel wat voorafgegaan. Vanaf 1993 hebben er verschillende grote veranderingen plaatsgevonden in het leven van Mike. Dit kwam mede door het ontwaken van het helder weten en helder voelen, waardoor Mike in hogere bewustzijnsgebieden terecht is gekomen en hieruit nieuwe informatie en kennis op kon doen.

Vanaf deze tijd wordt Mike begeleid door verschillende buitenaardse intelligenties. Vanaf begin 2013 is er een grotere groep buitenaardse intelligenties aanwezig, die zich aan hem bekend maakten via dromen, channeling en automatisch schrift. Deze groep komt van een ras van hydro-plasma wezens, die zich “Sethra” noemen. Deze liefdevolle, verlichte wezens zijn spiritueel en technisch hoog ontwikkeld. Klik hier voor meer info over de Sethra.

Dit Sethra-ras is uiteindelijk verantwoordelijk voor MX2-energie en alle MX2 Technologies die hieruit voortvloeien in de toekomst. Met als doel de frequentie, ofwel de trilling van de mens hier op Aarde naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor worden wij als mens in staat gesteld onszelf op alle vlakken te zuiveren en zodoende een hoger niveau van liefde in onszelf te kunnen integreren. (bewustzijnsverhoging) De Sethra zullen deze krachtige en liefdevolle MX2-energie, via verschillende ontwerpen, door deze speciale MX2 Heliotalic Light Generator hier op Aarde gaan activeren voor de nieuwe (tussen)tijd. zie uitleg MX2 energie

Sethra Beings

Circle of Rotations zoekt wereldwijd enthousiaste therapeuten die met MX2-energie en producten willen werken. Voor vragen, opmerkingen, meer informatie, of een persoonlijk gesprek, kunt u rechtstreeks contact met Mike Pietersen opnemen op telefoonnummer +31(0)628404493  of een e-mail sturen naar: mike@circleofrotations.nl. Zie ook contact.

Mike Pietersen heeft nu ruim 20 jaar ervaring als Energetisch Lichtwerker en sjamanisme en geeft verschillende Consulten, zoals het neutraliseren van zware geopatische stralingen & negatieve beïnvloedingen in/om huis en bedrijf en geeft speciale healingen via MX2-Heliotalic Generator aan de praktijk te Budel-Schoot.