Home > MX2

MX2 Technologies

Deze nieuwe krachtige liefdevolle energie genoemd MX2 is vanuit hogere dimensies in Februari 2014 doorgegeven aan Circle of Rotations.

Circle of Rotations introduceert de MX2 productenlijn van verschillende (halfedelstenen) kristalmineralen zoals: Bergkristal, Amethist, Citrien, Wit-Azeztulite, RedFire-Azeztulite, Shungite , Fluorite, Apatite, en Auralite 23,etc.. in kristallen bollen en andere verschillende ontwerpen. Alle halfedelstenen producten worden geënergetiseerd in het speciale MX2 Heliotalic Light Generator (energie-generator) waardoor deze hoogwaardige liefdesenergie in deze producten oneindig blijft uitstralen. Aan de basis van deze nieuwe MX2 Energievorm zit de krachtige Kundalini die via de MX2 niet alleen sterk van onder naar boven wordt geactiveerd maar ook van boven naar onder waardoor er een verticale energie vanuit het hartchakra ontstaat, zodat de Kundalini veilig en zonder problemen de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken.

De MX2 laat je op een gegeven moment zien dat alles wat je zoekt niet buiten jezelf te vinden is maar dat het juist Het” ZELF” is waar je naar op zoek bent.

    

Wij hebben gekozen voor echte kwaliteit mineralen, zoals Bergkristal, Amethist, Citrien, Toermalijn/Garnet, Shungite , Fluoriet, Blue-Apatite, Apatite-Robijn, Rosophia, Auralite 23 &. (met uitzondering van zeer bijzondere Blue Goldstone & Red Goldstone)

Na een lange zoektocht naar het juiste materiaal voor de MX2 zijn we uitgekomen op verschillende unieke materialen waarvan er maar 1 echt toepasbaar is: halfedelstenen. Zo hebben we gekeken naar glazen producten zoals loodvrije glazen bollen of gefuseerd kwarts, maar alle soorten glazen producten hebben niet de kracht & potentie om de MX2 volledig in zich op te nemen. Ook kunststof, hout en metaal halen het bij lange na niet om de volledige potentie van de MX2 te kunnen benutten zoals bij Bergkristal, Auralite-23, Citrien, Shungite, Blue Apatite, Fluoriet en Blue Goldstone, Red-Fire Azeztulite, wel het geval is. Circle of Rotations energetiseerd zijn productenlijn met de MX2 Energievorm in deze hoogwaardige halfedelstenen, In de kristal-mineralen wereld hebben we wel wat winnaars gevonden.

Onder de meer dan 400 unieke kristalsoorten die we hebben getest van de zeer zeldzame tot de meer bekendere zijn 4 unieke kristallen uitgekomen. Deze zijn : Anglesite, Apatite, Auralite 23, Chrysoberyl, Bergkristal, Het beste kristal is Anglesite, alleen is deze niet te verkrijgen in grote formaten en nogal zeldzaam.

Echter de Bergkristal, Ghost-Amethist, Citrien, Toermalijn/Garnet, Fluoriet, Shungite, Blue-Apatite, Rosophia en Auralite 23, zijn het product voor de MX2. Met uitzondering van Blue Goldstone & Red Goldstone.

*Circle of Rotations geeft de consument de mogelijkheid om hun eigen product van mineralen, zoals een mineralen bol/sphere of een andere voorwerp te laten energetiseren met de krachtige MX2-energie door middel van de MX2 Heliotalic Light Generator.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Mike Pietersen 06-28404493