Home > Huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten

Wat weet jij over je huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten?

Iedereen ervaart het wel eens. Een onverklaarbaar gevoel van geestelijk of fysiek ongemak. Plotse maagklachten die zonder reden opspelen, een verstoorde nachtrust of een neerslachtig gevoel dat ineens de overhand neemt terwijl je eigenlijk lekker in je vel zit. Maar zijn dergelijke negatieve impulsen werkelijk onverklaarbaar? Niet als je je bewust bent van al hetgeen wat zich afspeelt buiten ons vermogen van directe waarnemingen. Bij Circle of Rotations weten we dat geopatische straling en negatieve entiteiten zich zeer uiteenlopend voordoen en door ieder individu weer anders kunnen worden ervaren. Wat is het precies? Welke klachten zijn typerend? Welke consulten biedt Circle of Rotations? Wat leveren de diverse behandelingen op? En bovenal, hoe kan Circle of Rotations je helpen bij je huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten?

Waar komen stralingen en negatieve entiteiten vandaan?

Je huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten. Een hele mond vol waarbij je misschien niet direct een helder beeld krijgt van wat het precies betekent. Ook wij van Circle of Rotations blijven ons continu verdiepen in de bewustwording en mogelijke hulpmiddelen, maar laten je graag kennismaken door een globale uitleg van de basisbegrippen. Geopathie wordt gezien als verzamelnaam voor ziektes en aandoeningen die ontstaan als gevolg van verschillende soorten aardstralen. Geopatische straling is dus straling die uit de aarde komt. Denk hierbij aan onderaardse wateraders, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling en geomagnetische straling. We leven in het digitale tijdperk en die digitalisering breidt zich nog steeds in razend tempo uit. Met als gevolg dat ook de (negatieve) invloed van elektromagnetische straling steeds groter wordt. Met name deze toenemende elektrosmog wordt in steeds hogere maten door Circle of Rotations gemeten bij een huis energetisch ontstoren.

Hoe kun je de gevolgen van stralingen en entiteiten herkennen?

Wil je je huis energetisch ontstoren? Naast geopatische straling bestaan er ook zogeheten negatieve entiteiten. Het woord entiteit zegt het al: iets wat echt bestaat. Onder negatieve entiteiten verstaan we het (plots) ontstaan onverklaarbare klachten of gebeurtenissen, waar iemand zowel geestelijk als fysiek last van ondervindt. Een entiteit is een energie die in vele soorten en maten voorkomt en zich zowel bij personen als in ruimtes kan nestelen. Positieve entiteiten worden vaak niet opgemerkt. Iets wat goed en positief is, wordt immers meestal als ‘normaal’ beschouwd. Negatieve entiteiten kunnen zowel geestelijk als fysiek belastend zijn en worden daarom wel opgemerkt. Voorbeelden van klachten zijn:

  • Een verstoorde nachtrust;
  • Angsten;
  • Fobieën;
  • Depressies;
  • Maag- en darmklachten;
  • Problemen met het lymfesysteem.

Hoe helpt Circle of Rotations je bij de aanpak van negatieve stralingen en energie?

Een huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten doe je niet even zomaar. Door goed te begrijpen wat de begrippen inhouden en wat de mogelijke symptomen van klachten zijn, leg je in ieder geval een goede basis. Vanuit hier kan Circle of Rotations je verder helpen! Je huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten kent verschillende stappen en technieken. Bij het energetisch ontstoren wordt onder andere de invloed van elektromagnetische straling door vele GSM- en UMTS-zendmasten, draadloze netwerken en mobiele telefoons zoveel mogelijk beperkt. Door het ‘activeren’ van lichtformaties en lichtpoorten en het gebruik van speciale mantra’s, kunnen negatieve entiteiten als vastzittende emoties, energieën en identiteiten worden verwijderd. Om het geheel van de aanpak blijvend in het licht te houden, kun je gebruikmaken van MX2-energie. Dit is een zeer krachtige lichtenergie waarover de deskundigen van Circle of Rotations je graag alles vertellen!

Wat zijn de voordelen van uw huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten?

Circle of Rotations helpt bij je huis energetisch ontstoren van geopatische stralingen en negatieve entiteiten. Zo kan Energetisch therapeut, en oprichter van Circle of Rotations, Mike Pietersen je op vele manieren begeleiden in het behandelen van klachten. Hoe verder je openstaat voor de materie en hoe meer je dit op je laat inwerken, hoe krachtiger de resultaten ervaren zullen worden. Innerlijke en persoonlijke rust is het meest tastbare resultaat van een goede behandeling. De ‘muur’ rondom je hart wordt opgelost waardoor er openingen ontstaan. Dit zorgt voor een enorme openbaring van liefde, warmte, rust, geen stress en een opzienbarende vermindering van fysieke pijnen als rug- en nekklachten.

Kom meer te weten over de producten en consulten van Circle of Rotations.

Al het bovengenoemde is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om geopatische stralingen en negatieve entiteiten. Oprichter Mike beschikt over ruim 25 jaar aan kennis en ervaring met betrekking tot energiewerk en sjamanisme. Werkend met diverse energieën, geometrie en verschillende energetische producten, waarbij bewustwording en Licht-Activatie altijd het doel zijn. Laat je kwaliteit van leven niet langer beperken door de negatieve gevolgen van stralingen en entiteiten! Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Circle of Rotations. Bel of mail Mike via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!