Home > MX2-energie/producten

Hoe MX2-energie/producten je helpen bij alle soorten vastzittende energie.

Van alle hulpmiddelen uit de holistische geneeskunde voor spirituele groei, is er niet één zo krachtig en geavanceerd als de MX2 Technologies. De precieze betekenis en werking van MX2-energie is zeer uitgebreid en complex. Om een eerste basis van kennis op te bouwen, legt Circle of Rotations het je graag in een beknopte versie uit. Daarnaast laten we je kennismaken met krachtige werking van MX2-energie/producten zoals de MX2 Kristallen.

Wat is MX2-energie?

Deze nieuwe liefdevolle MX2-energie is vanuit hogere dimensies begin 2014 doorgegeven aan Circle of Rotations. MX2-energie is een naam voor een hogere vorm van nulpuntenergie. Het is een hele hoge spirituele krachtbron die in essentie tot de intrinsieke natuur van kosmische wezens behoort zoals lichtwezens, sterren en sommige planeten. Het biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en helpt onder andere tegen zwarte magie, drugs, toxines, schadelijke medicaties, bacteriën en virussen. MX2-energie helpt je zowel fysiek als mentaal beter je lichaam te begrijpen en niet te misbruiken. Zoals het geval is met het jezelf schade toebrengen door o.a. suiker, drugs en alcohol.

De krachtige werking van MX2 Technologies.

Het meten van een krachtige energie als MX2 wordt gedaan met de Bovis-schaal. MX2-energie brengt mensen in hogere kosmische en fysieke Bovis-waarden, wat eerder nog niet met zulke snelheid op een veilige manier mogelijk was. De krachtige werking van MX2 Technologies heeft te maken met je frequentie en resonantie. Alle soorten vastzittende negatieve energieën (zoals stress) bestaan uit verschillende frequenties. Wanneer je de frequentie eenmaal kent, kun je deze via het principe van resonantie uit elkaar trekken en oplossen in hitte en licht.

Het effect van MX2-energie/producten.

Ieder mens heeft een slapende oerkracht in zich die zo krachtig is, dat deze vrijwel direct het lichaam kan genezen en ook enorme sprongen voorwaarts kan maken in de spirituele evolutie van de mens. Deze oerkracht heet de Kundalini of Tummo waarop bijvoorbeeld Boeddhisten en Yogi’s al eeuwenlang mediteren. In deze nieuwe tijd, waarin alles sneller gaat, heeft de spirituele technologie ook niet stilgestaan. Zo is er nu eindelijk een product op de markt dat niet alleen ongekend hoge resonanties weergeeft en ons met vele lichtdimensies verbindt, maar de Kundalini in ons helemaal open kan maken. Met als bijkomend effect dat het alle stress en individualisering oplost met een stralend open hart. Met de producten van de MX2 Technologies is het alsof je constant wordt bijgestaan en begeleid door een meester uit het verre oosten. Deze MX2-energie/producten zijn fantastische tools om het proces te versnellen.

  • Maken het hart open;
  • Maken het verstand stil;
  • Lossen stress op;
  • Verbeteren de gezondheid;
  • Brengen geluk;
  • Wakkeren de Kundalini aan.

Circle of Rotations leert je graag alles over de werking en het gebruik van MX2-energie.

Dankzij MX2 Technologies kan Circle of Rotations je met de tijd in een zeer goede gezondheid en in stralende staat van ‘zijn’ brengen. Met behulp van MX2-energie/producten zoals de MX2 Kristallen, leren wij je dan ook graag alles over de werking en het gebruik van MX2-energie. Laat je leven verreiken door Circle of Rotations oprichter Mike Pietersen, die je met zijn ruim 25 jaar aan ervaring beslist kan helpen met vastzittende energie. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Circle of Rotations. Bel of mail Mike via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!