De nieuwe MX2-Geometrie opnieuw geboren

De MX2-Generator heeft in Feb.2020  een grote transformatie ondergaan doormiddel van een nieuwe MX2-Geometrie die wij hebben ontvangen.

Met deze nieuwe MX2-Geometrie zal opnieuw, een grote verhoging worden opgebouwd, in kosmische boviseenheden, maar ook het huidige MX2-energieveld zal met nieuwe – verhoogde – liefdevolle energie geïntegreerd worden, waardoor de energie hoger in zijn resonantie wordt.

Door te werken met de vernieuwde MX2-Generator zal je veel dieper in jezelf kunnen duiken, waardoor je spirituele groei aanmerkelijk versnelt waardoor je bewustzijn zich ook makkelijker kan koppelen met het bewustzijn in de kosmos dat gerelateerd is aan veel liefdevolle buitenaardse beschavingen die ons terzijde kunnen gaan staan wanneer wij daarom vragen. Hierdoor worden ook chakra’s boven je hoofd wakker gemaakt ( geactiveerd). Buitenaardse beschavingen zoals de Sethra’s en de Zualies – en wellicht meerdere rassen die specifiek met jou te maken hebben – zullen deze verhoogde en verdiepende MX2-energie verder gaan verspreiden over de wereld.

Deze vernieuwde MX2-Geometrie zal voor een nieuwe golf energie zorgen die belangrijk zal zijn voor deze bijzondere tijdslijn, waardoor wij met z’n allen gemakkelijker kosmische deuren kunnen openen in ons zelf en anderen stimuleren dat ook te doen.

Alles wat de “oude “ MX2-energie voor ons kan doen, doet zij nu ook, maar in een nog liefdevolle manier, waardoor het meer als vanzelf lijkt te gaan.  Daardoor krijg je een andere kijk op jezelf en anderen en wellicht kun je de problemen die je in je dagelijks leven hebt anders benaderen en opeens een oplossing vinden die je daarvoor, misschien wel veel lastiger zou hebben kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *