Home > Verwijdering van zware negatieve energieën & neutralisering van Geopatische stralingen

Ervaar verlichting dankzij het energetisch huis reinigen/ontstoren van zware negatieve energieën!

Circle of Rotation oprichter Mike Pietersen werkt al ruim 25 jaar met diverse energieën, geometrie en verschillende energetische producten. Omdat digitalisering blijft toenemen en een ongekende energie met zich meebrengt, wordt de noodzaak om de negatieve gevolgen hiervan in te zien steeds groter. Ongeremd blijft Mike zijn kennis en ervaring rondom energiewerk en sjamanisme dan ook enthousiast en liefdevol uitbreiden. Hierbij zijn bewustwording en Licht-Activatie altijd het doel! Dit maakt Circle of Rotation dé specialist in het energetisch huis reinigen van zware negatieve energieën!

Energetisch huis reinigen en energetisch bedrijf reinigen.

Stralingen belasten ons lichaam en ons werk en regelmatig komt het voor dat een huis of bedrijf belast is met zware negatieve energieën. Deze zogeheten geopatische belasting is een verzamelnaam voor aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen en elektrosmog. Deze stralingen vormen, samen met wateraders, een van de grootste belastingen op ons lichaam en op onze woon- en werkomgeving. Circle of Rotation biedt niet alleen uitkomst in het energetisch huis reinigen, maar ook in het energetisch bedrijf reinigen van zware negatieve energieën.

Verminderde levenslust door negatieve energie.

Het energetisch bedrijf reinigen en energetisch huis reinigen van zware negatieve energieën zijn essentieel. Vooral omdat zware negatieve energieën enorm belastend kunnen zijn voor je geestelijke en fysieke gesteldheid. Met name kinderen kunnen erg gevoelig zijn voor negatieve stralingen, maar ook volwassenen ervaren regelmatig onverklaarbare ongemakken. Op de werkvloer kan dit bijzonder vervelend zijn door toename van ziekteverzuim en mindere prestaties. Zonder het energetisch huis reinigen en energetisch bedrijf reinigen van zware negatieve energieën kunnen klachten ontstaan als:

  • Slaapstoornissen;
  • Depressiviteit;
  • Kramp in voeten en kuiten;
  • Onrustig en nerveus gevoel;
  • (hevige) hoofdpijn;
  • Pijnlijke spieren en/of gewrichten.

Ervaar het energetisch huis reinigen en energetisch bedrijf reinigen van Mike!

Circle of Rotations drukt zware negatieve energieën de kop in doormiddel van zowel het energetische huis reinigen als het energetisch bedrijf reinigen van zware negatieve energieën. Oprichter Mike Pietersen maakt gebruik van verschillende technieken en speciale mantra’s. Daarnaast is zijn eigen resonantieveld de laatste 5 maanden enorm verhoogd dankzij de Sethra’s. Mike beschikt over alle benodigde kennis om krachtige lichtformaties en lichtpoorten te plaatsen en te activeren.

Verbeterde kwaliteit van leven dankzij energetisch huis reinigen!

Zowel in de privésferen als op het werk zullen de resultaten van het energetisch reinigen niet onopgemerkt blijven! De gemoedstoestand krijgt een enorme stimulans door bijvoorbeeld een sterke afname aan slaapproblemen, hoofdpijn en neerslachtige gevoelens. Dit zorgt op het werk voor betere prestaties, maar het energetische huis reinigen van zware negatieve energieën verbetert bovendien je algehele kwaliteit van leven!

Circle of Rotations gaat graag met je in gesprek!

Ben je benieuwd of jouw privé- en/of werksituatie verbeterd kunnen worden? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Circle of Rotations. Laat ons je helpen bij het energetisch huis reinigen en energetisch bedrijf reinigen van zware negatieve energieën! Bel of mail Mike via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!