Home > Energetische healingen & Lichtactivaties

De krachtige werking van Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties!

Circle of Rotations heeft meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van energetische lichtproducten. Oprichter Mike Pietersen werkt met diverse energieën, geometrie en verschillende energetische producten waarbij bewustwording en Lichtactivaties altijd het doel zijn. Zijn lichtproducten worden veelvuldig verkocht aan zowel consumenten als therapeuten die werkzaam zijn in de alternatieve gezondheidssector. Mike laat je graag kennismaken met de werking van Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties!

Iedere vorm van geneeskunde is healing.

Om het principe van healingen en Lichtactivaties te begrijpen, probeert Circle of Rotations je hierover te informeren op basis van het werken met energie. Simpel gezegd kan iedere vorm van geneeskunde als een bepaalde ‘healing’ worden gezien. Bij Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties kijken we naar de onderliggende oorzaken van ‘symptomen’. Wanneer je valt en een schaafwond oploopt, is het vallen een symptoom van een oorzaak. Met healingen achterhalen we de ‘symptomen’ die bij jouw persoonlijke verhaal horen. Met Lichtactivaties wordt gewerkt aan het brengen van licht in het donker en het loslaten van eigenbelang en ego. Wanneer je negatieve gedachtes hebt als gevolg van ‘symptomen’, kan de combinatie van Energetische healingen en Lichtactivaties de negatieve energie en gevoelens worden omgezet naar positieve energie en optimisme.

Waarom Energetische healingen en Lichtactivaties?

Negatieve energieën, door gevoelens en gedachtes als angsten, stress, depressiviteit en relatieproblemen kunnen met Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties worden verholpen. Maar ook fysieke klachten, al dan niet als resultaat van negatieve gedachtes, zullen sterk verlichten met de juiste aanpak van healingen. Het draagt bij aan een ‘opgeruimde’ geest en een ‘opgeruimd’ lichaam. Het loslaten van negatieve patronen die je ‘bewustzijn’ in de houdgreep hebben. Met healingen en Energetische Lichtactivaties helpt Circle of Rotations je onder andere met:

 • Een gevoel van eigenwaarde;
 • Waardigheid en zelfrespect;
 • Op natuurlijke wijze je eigen ruimte innemen;
 • Weten wie je werkelijk bent en wilt zijn;
 • Het gevoel van vertrouwen en vrijheid.

Hoe gaat Circle of Rotations te werk op gebied van healingen en Lichtactivaties?

Bij Energetische healingen kijkt Circle of Rotations, samen met jou, naar het verhaal dat jij jezelf vanbinnen vertelt. Dat innerlijke verhaal is de aanjager van de (negatieve) energie die je naar buiten toe uitstraalt. Daarop reageert jouw buitenwereld en lichaam vervolgens weer. Wanneer jij deze ‘symptomen’ in jouw leven herkent, maar vooral ook erkent, kan een negatieve energie worden veranderd. De Lichtactivaties gaan hierop verder met het ‘losmaken’ van het handelen vanuit je ego of aangeleerde negatieve patronen. Er wordt gezocht naar ‘oude’ energieën als angst, pijn, schuldgevoel en schaamte die dankzij de kracht van diepgaande en intense bewustwording wordt behandeld.

Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties kunnen ook jou helpen!

De kracht en werking van healingen en Lichtactivaties zijn persoonlijk. De één kampt met een diepgeworteld schuldgevoel, de ander met intens liefdesverdriet. In het algemeen kunnen we stellen dat je met Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties een nieuwe start maakt, wat de reden ook is:

 • Eén worden met jezelf, fysiek en psychisch;
 • Oprecht van alles en iedereen houden, zonder oordeel;
 • Minder snel geraakt worden door mensen en/of omgeving;
 • Meer zelfrespect en levenslust;
 • Een open hart en open geest;
 • Een gevoel van totale vrijheid.

Laat Circle of Rotations je helpen!

Laat je leven verreiken door Circle of Rotations oprichter Mike Pietersen, die je met zijn ruim 25 jaar aan ervaring beslist kan helpen met vastzittende energie. Persoonlijk maakt hij graag kennis met jouw lichaam en geest, je ware identiteit. Waar gewenst en waar nodig, laat hij je graag de krachtige werking van Energetische healingen en Energetische Lichtactivaties ervaren! Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Circle of Rotations. Bel of mail Mike via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!