Home > Energetische lichttools

Altijd in de buurt van een verlichte meester met de Energetische lichttools van Circle of Rotations!

Eerder gaf Circle of Rotations al uitleg over de werking van MX2-energie en Stargate / Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator. Wanneer je gebruikmaakt van onze MX2 consulten en producten, kom je dieper en dieper in het proces en doe je hier gaandeweg ook steeds meer kennis van op. Maak kennis met de verschillende Energetische lichttools van Circle of Rotations en ervaar de krachtige werking ervan!.

Wat zijn Energetische lichttools?

In de Oosterse culturen weet men al duizenden jaren dat je de nabijheid van een verlichte meester de Kundalini wakker kan maken zonder decennialang zwoegen en mediteren. Maar tegenwoordig zijn dergelijke meesters nauwelijks meer te vinden. Daarnaast is de kans groot dat de Kundalini weer gaat ‘slapen’, wanneer je de meester verlaat. Dankzij meerdere complexe geometrieën en krachtige methodes weet Circle of Rotations het proces van zo’n verlichte meester na te bootsen. Dit in de vorm van Energetische lichttools, die je bijvoorbeeld als hanger continu kan meedragen.

Wat is het geheim van de kracht van onze Energetische lichttools?

Na jarenlang uitgebreid onderzoeken en experimenteren is Circle of Rotations uitgekomen op een paar unieke halfedelstenen kristallen die de MX2-energie totaal in zich laten opnemen. Het mag geen toeval zijn dat al deze kristallen ook een ‘flower of life-structuur’ in zich hebben, een structuur die we bijna 3000 jaar terug ook al zagen in Egypte. Deze halfedelstenen kristallen zijn Anglesite, Chrysoberyl, Apatite, Toermalijn, Blauw Aventurijn en gewoon Bergkwarts. Omdat de meeste van deze halfedelstenen kristallen nogal zeldzaam en duur zijn, hebben we Bergkristal, Citrien en Amethist gekozen voor onze Energetische lichttools. Deze kristallen kennen een geweldige aarding en transformatiekracht waardoor ze de MX2 uitstekend vasthouden.

Welke Energetische lichttools je nodig hebt!

Bij Circle of Rotations vind je een uitgebreid aanbod aan Energetische lichttools. In verschillende vormen, maten en mineralen hebben ze allemaal een eigen en unieke werking. Onze Energetische lichttools bestaan o.a. uit:

  • MX2 Hangers creëren een krachtige energie stuwing die zowel een opwaartse en een neerwaartse stroming door ons lichaam creëert, waardoor er ook een verticale stroming vanuit ons hart uitgaat om het Kundalini proces veilig te laten verlopen.
  • MX2 Trance Pendants creëren niet alleen een lichte trance-bewustzijn, maar ook een activatie (stuwing) van het Kundalini proces waarin je Kundalini energie veilig kan blijven stromen (opstijgen).
  • MX2 Powerpoints creëren een krachtige energiestuwing die zowel opwaarts als neerwaarts door het lichaam stroomt. Zo gaat er ook een verticale stroming uit ons hart om het Kundalini proces veilig te laten verlopen.
  • MX2 Bollen kunnen door de extreem hoge MX2-energie zelfs de zwaarste energieën en entiteiten verwijderden.
  • MX2 Koperen fles is blijvend geënergetiseerd met MX2-energie waardoor deze waterfles water altijd opnieuw energetiseert binnen 12 a 24 uur.
  • MX2 Keylontic Light creëert een netwerk van licht in zijn omgeving waardoor het communiceert met andere energieën, deze in hogere trillingen brengt (verhoogt resonanties) en zijn netwerk harmoniseert.

Wat ga je merken wanneer je gebruikmaakt van Energetische lichttools?

De Energetische lichttools hebben allen een eigen toepassing en unieke werking. Door het dragen van de MX2 Hangers wordt bijvoorbeeld een spirituele versnelling in gang gezet. Hierdoor ondervind je veranderingen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. MX2 Powerpoints worden gebruikt voor aura-chakra behandelingen en meditaties. Het is een krachtige healingtool voor energetisch lichtwerk. Door het plaatsen van een MX2 bol, in huis of op het werk, kunnen ruimtes blijvend geneutraliseerd worden en direct weer harmoniseren. Dit zorgt voor een warm en gelukkig gevoel in een omgeving waar rust heerst. De MX2-koperen fles neutraliseert bacteriën en virussen en het water krijgt door de MX2-energie een hoge licht-resonantie. Het Keylontic Light werkt net als een lotusbloem, die je hele energetische systeem vanaf je kruinchakra openklapt als een lotusbloem tot aan je eerste chakra waar je op zit. Alle andere chakra’s bestaan gewoon niet meer als de lotus helemaal is opengeklapt, wat er over blijft is een groot verticaal systeem van verlichting

Laat Circle of Rotations je informeren over het gebruik van de juiste Energetische lichttools!

Alle Energetische lichttools in de vorm van halfedelstenen van Circle of Rotations zijn geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light Generator Hierdoor bevatten ze een blijvende hoogwaardige liefdesenergie en blijven ze deze ook zonder verlies van kracht uitstralen. Opladen of reinigen is dus niet nodig. Wil je weten welke lichttools jij het beste kunt gebruiken? Oprichter Mike Pietersen staat altijd open voor een gesprek en bekijkt alle mogelijkheden per geval, situatie en individu! Bel of mail ons via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!