Home > MX2 Powerpoints

Uitleg MX2 Powerpoints

Werking
De MX2 Powerpoints creëren een krachtige energiestuwing die zowel een opwaartse als een neerwaartse stroming door ons lichaam creëert, waardoor er ook een verticale stroming vanuit ons hart uitgaat om het Kundaliniproces veilig te laten verlopen.

Toepassing
MX2 Powerpoints worden gebruikt voor aura-chakra healing/behandeling, meditatie/kundaliniwerk en is een krachtige healingtool voor energetisch lichtwerk.

Materiaal
Powerpoints zijn verkrijgbaar in Bergkristal & Amethist.

Alle halfedelstenen producten van circle of Rotations zijn geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light Generator waardoor deze hoogwaardige liefdesenergie in deze producten oneindig bijft uitstralen. Opladen of reinigen is dus niet nodig. MX2 Powerpoints stralen ruim 8 meter breed en ruim 24 meter hoog.

De Powerpoints zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen*:

  • 3 cm bij 23 cm lang (small);
  • 4/5 cm bij 22 cm lang (medium);
  • 4/6 bij 24 cm lang (large).

*Overige maten zijn op aanvraag, alle verhoudingen zijn mogelijk aangezien deze op maat gemaakt worden.

Behandelwijze
Powerpoints richt je met de punt op de persoon/plek of energieveld en roteer de punt rechtsom of linksom afhankelijk wat bedoeling/ intentie is. Vaak is je eigen gevoel/ intuïtie hierin de beste raadgever. Via de MX2 Powerpoint hebben wij ook veel ervaring om lifters (entiteiten) zowel uit de aura (energieveld) als een huis te verwijderen.

Gebruik
MX2 Powerpoints kunnen zowel door therapeuten als consument gebruikt worden, er is geen specifieke kennis noodzakelijk. MX2 Powerpoints kunnen voor zowel kinderen als voor zwangere vrouwen gebruikt worden.

Tip: blijf tijdens gebruik met je aandacht er bewust bij voor het beste resultaat (concentratie). MX2 powerpoint niet onder heet water afspoelen (mogelijk breekbaar).

Meer info en/of bestellen
Voor een uitgebreidere uitleg van de MX2 energie verwijzen we je graag naar deze pagina.

Wil je dit product ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de praktijk in Budel-Schoot, of bezoek onze stand op een van onze beurzen.

Wil je dit product bestellen? Zie voor het volledige aanbod en de prijzen onze webshop.