MX2 Trance Pendants

MX2 Trance Pendants


Werking 

De MX2-Trance Pendant cilinders bevatten zowel een linksom als een rechtsom draaiende spiraal die in de cilinders zijn gegraveerd, waardoor er 2 krachtige vortexen in onze energieveld ontstaan.
Door het dragen van een MX2-Trance Pendant ontstaat er opwaartse en neerwaartse rotaties (vortexen) die door ons lichtveld stromen.
Door de krachtige MX2-energie en deze opwaartse en neerwaartse rotaties in de cilindervorm creëren we niet alleen een lichte trance-bewustzijn maar ook een activatie (stuwing) van onze kundalini-proces waarin onze kundalini energie veilig kan blijven stromen (opstijgen).

MX2-Trance Pendants zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en 6 verschillende mineralen:

MX2-Bergkristal - MX2-Blue Goldstone - MX2-Red Goldstone - MX2-Labradorit - MX2-Rainbow clear Citrien- ( April 2019 leverbaar) MX2-Lapis Lazuli

Alle halfedelstenen hangers van Circle of Rotations zijn geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light Generator waardoor deze hoogwaardige liefdesenergie in deze producten oneindig blijft uitstralen. Opladen of reinigen is dus niet nodig. 

Door deze beide vortexen ontstaat er ook gelijktijdig een verticale stroming vanuit ons hart, waardoor de mannelijke en vrouwelijk hart-chakra verder open stroomt.    

Toepassing

Door het dragen van de MX2 Hangers zullen we vele veranderingen ondergaan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel waardoor wij een spirituele versnelling in gang zetten. Voor meer informatie (zie uitleg MX2 energie). MX2 Hangers worden gedragen op de borst of in de broekzak.  

Keuze Mineraal materiaal

MX2-Trance Pendants zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en 6 verschillende mineralen:

MX2-Bergkristal - MX2-Blue Goldstone - MX2-Red Goldstone - MX2-Labradorit- MX2-Rainbow Citrien - ( eind April 2019) - MX2-Lapis Lazuli

Alle halfedelstenen hangers van Circle of Rotations zijn geënergetiseerd in de speciale MX2 Heliotalic Light Generator waardoor deze hoogwaardige liefdesenergie in deze producten oneindig bijft uitstralen. Opladen of reinigen is dus niet nodig. 

MX2 hangers kunnen door hun hoge resonantie niet negatief beinvloed worden. 

Reikwijdte

MX2 Trance Pendants stralen ruim 4 meter breed en ruim 6 meter hoog. 

De Pendants zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 1,5 cm bij 6,5 cm lang (medium);
  • 2 cm bij 8 cm lang (large).


Gebruik

Persoonlijke Bewustzijnsverhoging en energetisch lichtwerk. Uitermate geschikt voor meditatie.

MX2-Trance Pendants kunnen zowel door therapeuten of consument gebruikt worden zonder bijzondere kennis.

MX2-Trance Pendants kunnen zowel voor kinderen als voor zwangere vrouwen gedragen worden. 

Tip: De MX2 Trance Pendants kan tijdens de slaap gebruikt worden onder het kussen of langs je bed, afhankelijk hoe gevoelig men is. MX2 Trance Pendants niet onder heet water afspoelen (mogelijkheid tot breken of lijm laat los!) 


Meer info en/of bestellen 

Voor een uitgebreidere uitleg van de MX2 energie verwijzen we je graag naar deze pagina, ook kun je deze PDF's downloaden over de werking van de MX2 hanger en de verschillende materialen:

MX2-geenergetiseerde Blue/Red Goldstone MX2-geenergetiseerde Blue/Red Goldstone (4608 KB)

Uitleg Bergkristal Uitleg Bergkristal (421 KB)

Werking MX2-Citrien Pendant Werking MX2-Citrien Pendant (755 KB)

Werking MX2-Lapis Lazuli Pendant Werking MX2-Lapis Lazuli Pendant (669 KB)

Werking MX2-Apatiet Pendant Werking MX2-Apatiet Pendant (258 KB)

Wil je dit product ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de praktijk in Budel-Schoot, of bezoek onze stand op een van onze beurzen  Wil je dit product bestellen? Zie voor het volledige aanbod en de prijzen onze webshop.