Home > Stargate / Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator

Geef de Stargate en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator een boost!

Eerder gaf Circle of Rotations al uitleg over MX2-energie en het ‘ontwaken’ van de ‘slapende’ oerkracht Kundalini. Wanneer je gebruikmaakt van onze MX2 consulten en producten, doe je hier gaandeweg steeds meer kennis van op. Zo kom je tijdens dit proces in aanraking met Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator. Met deze healingen en MX2-Generator kan Circle of Rotations oprichter Mike Pietersen je uitstekend helpen bij eventuele Kundalini-klachten.

Wat zijn Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator?

De Stargate / Corridor is een structuur die fungeert als een interdimensionale doorgang, ofwel poort. De Stargate / Corridor heeft een enorm krachtig energieveld van zeer hoge frequentie waardoor Stargate healingen en Corridor healingen op veel niveaus kunnen plaatsvinden. Dit als gevolg van het ‘ontwaken’ van een extreem heldere vorm van bewustzijn. De intentie van Stargate healingen en Corridor healingen is het ‘helpen dichter bij jezelf te komen, voorbij ons geestesvermogen’. Wanneer je vastzittende negatieve energie ‘verwelkomt’, zal stress reageren als een bal die je van een hoog gebouw laat vallen. De eerste keer lijkt het op een vrije val en is de lading het sterkst, maar na de eerste stuit is de intensiteit al een stuk afgenomen. Op een gegeven moment stopt de bal met stuiteren en kan je niks meer van de lading oproepen of terugvinden. Dan nemen de stilte en vreugde het over. Hier kan de MX2-Heliotalic Generator van pas komen om een extra boost te geven aan het proces.

Waarom Circle of Rotations Stargate healingen en Corridor healingen aanbeveelt.

Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator zijn een intensief proces. Het helpt met bewustwording van vastzittende energie. Problemen, emoties, onderdrukking, schuldgevoel en andere soortgelijke vastzittende energieën. Ontwijk ze niet meer, maar verwelkom ze met open armen en laat de MX2-Heliotalic Generator zijn werk doen. De Generator is bedoeld voor krachtige healingen en kan gebruikt worden door zowel therapeuten als consumenten. De MX2-Heliotalic Generator is een aluminiumplaat met speciaal ingeprente heilige geometrie, welke is geënergetiseerd en geactiveerd door het MX2 energieveld.

Wat kan je verwachten tijdens Stargate healingen en Corridor healingen?

Er zijn 4 verschillende modellen Generators die bestaan uit in totaal 61 halfedelstenen/ mineralen bollen. Het is afhankelijk van het model welke mineralen bollen een Generator bevat. Vaak wordt er een massagetafel over de Generator geplaatst, waardoor er een verticale energie ontstaat die tijdens een healing veilig de kruin uitstroomt en zo in zeer korte tijd grote sprongen in de spirituele evolutie kan maken. Bij Circle op Rotations helpt oprichter Mike Pietersen je met het proces van Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator.Bij de healingen laat Mike je bijvoorbeeld het zinnetje “stel je voor dat” voor alle ladingen zetten. Vervolgens, door deze zin, blijf je alle lading op dat onderwerp roepen, totdat de MX2 het totaal heeft opgelost. Oftewel, de bal stuitert niet meer. En dat geeft een ongekende rust en bewustwording.

“Stel je voor”:

  • Dat je iedereen 100% vertrouwt en dat anderen jouw 100% kunnen vertrouwen. Alle lading die dat opwekt, laat je door de MX2-Heliotalic Generator opzuigen en oplossen, totdat de vraag niet meer stuitert.
  • Dat je bang, boos of verdrietig bent. Alle lading die dat opwekt, laat je door de MX2-Heliotalic Generator opzuigen en oplossen, totdat de vraag niet meer stuitert.

Ervaar het comfort van de resultaten met de MX2-Heliotalic Generator!

Een van de eerste en meest voorkomende reacties op de Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator is ‘de stilte van het verstand’. Het is niet dat het verstand weg is of in slaap gevallen is, maar hij is gewoon stiller. Een direct gevolg hiervan is dat je zelf ook een stuk rustiger wordt. Meestal gaat dit gepaard met veel gapen en veranderingen van slaap- en droomervaringen. Ook kun je al ter plaatse ervaren hoe het hart zich begint te openen. Een goed teken van een nieuw begin. Je gaat verschillende soorten energie waarnemen, van mensen tot planten, werkelijk alle organismen. Je kunt zelfs gaan voelen wat anderen werkelijk voelen, in plaatst van alleen maar te kijken of te luisteren. Bij alle ervaringen en openingen van het bewustzijn, kunnen wat bijverschijnselen komen als duizeligheid, hoofdpijn of pijnlijke spieren. Dit is normaal en hier kan de MX2-Heliotalic Generator dus van pas komen om het proces een extra boost te geven en pijnen te verlichten.

Dankzij Circle of Rotations een ongekende staat van bewustzijn!

Laat je leven verreiken met de Stargate healingen en Corridor healingen via MX2-Heliotalic Generator van Circle of Rotations. Laat je Kundalini aanwakkeren door oprichter Mike Pietersen, die je met zijn ruim 25 jaar aan ervaring beslist kan helpen met vastzittende energie. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Circle of Rotations. Bel of mail Mike via: +31 (0)6-28404493 en mike@circleofrotations.nl. Of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in. Hulp nodig? Circle of Rotations helpt je graag verder!