De nieuwe transformatie van de MX2-Generator

De MX2-Generator heeft op 15 oktober 2017 een grote transformatie ondergaan waardoor MX2-energie opnieuw is veranderd en verhoogd in zijn resonantie.

Via de Sethra’s heeft Mike een nieuw product-ontwerp doorgekregen wat vervaardigd is van Bergkristal in een speciale cilindervorm met spiraalrotaties die nu het midden van de MX2-Generator geplaatst is. Dit speciale design van Bergkristal zorgt ervoor dat de energieën op een bijzondere manier wordt gestuurd waardoor de MX2-energie werkelijk via alle richtingen explosief gaat golven.

Ook heeft Mike informatie ontvangen via de Sethra’s om een zeer oud mineraal uit Rusland (Shungite) te gebruiken in de vorm van Spheres en dit mineraal met MX2-energie te energetiseren waardoor er enorme oerkrachten en transformatiekrachten zullen ontstaan. Verschillende 15/20cm MX2-Shungite spheres zijn aan de MX2-Generator toegevoegd waardoor er een complete nieuwe vorm van transformatie-activatie zal plaatsvinden.

De MX2-energie is hierdoor op een bijzonder niveau gebracht waardoor de Sethra’s een nieuwe energieverbinding tot stand hebben gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *